Информация за Мартин Каишев

Мартин Каишев

Мартин Каишев


Старши брокер и Консултант ипотечно кредитиране
Офис Централен, София

Резюме: Мартин Каишев е брокер и консултант ипотечно кредитиране. Работи в Централния офис на компанията в гр. София. Той отговаря за продажби и наеми на имоти в София, както и за консултиране на нашите клиенти относно възможностите за получаване на ипотечни кредити при покупката на имот.

Мартин работи за компанията от 2005 г. Неговите основни отговорности през годините включват: организация и координация на процеса, свързан с покупката на имот; комуникация с клиенти и отговори на запитвания; комуникация и взаимодействие между централата и различните офиси; комуникация с фирми партньори; организиране на ипотечни кредити, координация на паричните трансфери на клиенти и взаимоотношения с банките, както и финансови консултации.

Отличните отношения на Мартин с клиентите и партньорите на компанията са важна част от изграждането на добър имидж и отлична репутация на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в България и чужбина. Закупилите имоти винаги препоръчват неговите професионални услуги на своите близки, приятели и роднини.

Мартин е завършил средно икономическо образование с образователна степен среден мениджър. След това придобива бакалавърска степен по "Финанси” в УНСС, София. Работил е в областта на управлението на имоти в "Техноимпортекпорт" АД и в банковата сфера като банков служител в ОББ АД. Завършил е курсове за лицензиран оценител на недвижими имоти и за директни продажби.

Владее писмено и говоримо английски и руски език.

През 2014 г. Мартин Каишев заслужено получи наградата на BULGARIAN PROPERTIES в категорията "Най-голям брой лични продажби".

Мартин Каишев в интервю за PRO.BG на тема Въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти


Вижте всички брокери
Вижте мениджърския екип на фирмата

Коментари от клиенти
Наскоро продадохме наш имот в Боровец чрез BULGARIAN PROPERTIES. По време на целия процес работихме ...
Работят качествено и бързо, без никакви проблеми. Препоръчвам работата и услугите на BULGARIAN ...
Благодаря на Bulgarian Properties за предоставените услуги. Вашият брокер Христо беше изключително ...
Пълен набор от имуществени и всякакви други типове застраховки
Четете актуална информация за имоти, икономика и туризъм!
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
Последни Новини
12% ръст на сделките с имоти във Варна

26/Януари/2017
news.varna24

Ръст от 12% при покупко-продажбите на имоти във Варна се регистрира за миналата година. През 2026 г. в града са продадени 11 813 имота. През четвъртото тримесечие сделките са 3732 на брой, което представлява увеличение с почти 20% в сравнение с третото тримесечие. Това показват данните на Агенцията по вписванията, цитирани от "Стандарт".

Сделките с имоти се увеличават само в големит... прочети повече

Последни регионални новини
Строят 4 метростанции към “Овча купел” от април

03/Февруари/2017
http://sofia.dir.bg

В средата на април ще почне строителството на четирите станции от третия лъч на метрото от “Красно село” до “Овча купел”.

Това са последните станции от участъка от третия лъч, за които има осигурено финансиране.

Строежът на 12-те метростанции трябва да приключи през август 2019 г.

“До дни ще подпишем договорите с изпълнителите. Имат 60 дни за проектиран... прочети повече

Знаете ли, че?
Свободните офис площи към края на 2016 г. падат до 10%

13/Януари/2017
Капитал Daily, бр.7

Една от основните тенденции на офис пазара за изминалата година беше постепенното намаляване на свободните площи в столицата, което е факт и през последното тримесечие на 2016 г., сочи доклад на MBL|CBRE. Според изчисленията на консултантите свободните офиси към края на годината са 10% от всички нали... прочети повече