Информация за Мартин Каишев

Мартин Каишев

Мартин Каишев


Старши брокер и Консултант ипотечно кредитиране
Офис Централен, София

Резюме: Мартин Каишев е брокер и консултант ипотечно кредитиране. Работи в Централния офис на компанията в гр. София. Той отговаря за продажби и наеми на имоти в София, както и за консултиране на нашите клиенти относно възможностите за получаване на ипотечни кредити при покупката на имот.

Мартин работи за компанията от 2005 г. Неговите основни отговорности през годините включват: организация и координация на процеса, свързан с покупката на имот; комуникация с клиенти и отговори на запитвания; комуникация и взаимодействие между централата и различните офиси; комуникация с фирми партньори; организиране на ипотечни кредити, координация на паричните трансфери на клиенти и взаимоотношения с банките, както и финансови консултации.

Отличните отношения на Мартин с клиентите и партньорите на компанията са важна част от изграждането на добър имидж и отлична репутация на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в България и чужбина. Закупилите имоти винаги препоръчват неговите професионални услуги на своите близки, приятели и роднини.

Мартин е завършил средно икономическо образование с образователна степен среден мениджър. След това придобива бакалавърска степен по "Финанси” в УНСС, София. Работил е в областта на управлението на имоти в "Техноимпортекпорт" АД и в банковата сфера като банков служител в ОББ АД. Завършил е курсове за лицензиран оценител на недвижими имоти и за директни продажби.

Владее писмено и говоримо английски и руски език.

През 2014 г. Мартин Каишев заслужено получи наградата на BULGARIAN PROPERTIES в категорията "Най-голям брой лични продажби".

Мартин Каишев в интервю за PRO.BG на тема Въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти


Вижте всички брокери
Вижте мениджърския екип на фирмата

Коментари от клиенти
Благодаря на Бисер Любенов и Сергей Пеловски за финализиране сделката с имота ми в с.Брегаре! ...
Искаме да изкажем голяма благодарност за вашата помощ по време на престоя ни в България и за ...
Уважаема Татяна, ние сме много благодарни за помощта и комуникацията с нас! Желаем ви успех, щастие ...
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Вижте нашите пазарни анализи и прогнози!
Тук ще намерите най-изгодните ни предложения в гр. София
Последни Новини
3 небостъргача на по 40-50 етажа ще строят в София

24/Октомври/2016
24 часа, бр.286

Три небостъргача ще се издигнат в София до няколко години. Високите сгради ще са на изхода на бул. “Цариградско шосе”, до “Пирогов” и до мол “Парадайз”. Трите проекта са на различна фаза, като първият вече е с издадено разрешително за строеж, съобщи пред “24 часа” главният архитект на София Здравко Здравков. За другите два все още вървят процедури и тепърва ще се обсъждат от експертния съвет по ус... прочети повече

Последни регионални новини
Историята на улица "6-ти септември" в центъра на София

07/Септември/2016
БНТ, 06.09.2016

В центъра на София в духа на стария град има улица, която носи името на националния празник. Първо се казвала "Княжеска", а през 1892 година е наречена на датата на Съединението - 6 септември. Дългата 700 метра улица "6 септември" започва от бул. "Цар Освообител". Някога се казвала "Княжеска", защото на нея се намирал малкият дворец на княз Александър Първи.

В началото на миналия ве... прочети повече

Знаете ли, че?
Законови промени ще улесняват имотните сделки

26/Септември/2016
capital.bg

От следващия месец сключването на сделки, проследяването на имотната история, намирането на имоти или дори ваденето на кадастрален документ ще става по-лесно. Това е в резултат на приетите от правителството в края на август промени в Закона за кадастъра и Имотния регистър, които по думите на министър... прочети повече