Информация за Мартин Каишев

Мартин Каишев

Мартин Каишев


Старши брокер и Консултант ипотечно кредитиране
Офис Централен, София

Резюме: Мартин Каишев е брокер и консултант ипотечно кредитиране. Работи в Централния офис на компанията в гр. София. Той отговаря за продажби и наеми на имоти в София, както и за консултиране на нашите клиенти относно възможностите за получаване на ипотечни кредити при покупката на имот.

Мартин работи за компанията от 2005 г. Неговите основни отговорности през годините включват: организация и координация на процеса, свързан с покупката на имот; комуникация с клиенти и отговори на запитвания; комуникация и взаимодействие между централата и различните офиси; комуникация с фирми партньори; организиране на ипотечни кредити, координация на паричните трансфери на клиенти и взаимоотношения с банките, както и финансови консултации.

Отличните отношения на Мартин с клиентите и партньорите на компанията са важна част от изграждането на добър имидж и отлична репутация на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в България и чужбина. Закупилите имоти винаги препоръчват неговите професионални услуги на своите близки, приятели и роднини.

Мартин е завършил средно икономическо образование с образователна степен среден мениджър. След това придобива бакалавърска степен по "Финанси” в УНСС, София. Работил е в областта на управлението на имоти в "Техноимпортекпорт" АД и в банковата сфера като банков служител в ОББ АД. Завършил е курсове за лицензиран оценител на недвижими имоти и за директни продажби.

Владее писмено и говоримо английски и руски език.

През 2014 г. Мартин Каишев заслужено получи наградата на BULGARIAN PROPERTIES в категорията "Най-голям брой лични продажби".

Мартин Каишев в интервю за PRO.BG на тема Въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти


Вижте всички брокери
Вижте мениджърския екип на фирмата

Коментари от клиенти
Чудесни професионалисти, вършат си работата изключително коректно. Отделят много внимание към ...
Съпругата ми и аз сме много удовлетворени от работата на BULGARIAN PROPERTIES при покупката на ...
Искам да благодаря сърдечно на Михаела Донковска за адекватното и професионално отношение във връзка ...
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
Вижте как ще помогнем за бързата продажба на вашия имот
Последни Новини
По-голям избор на жилища и успокояване на цените прогнозират брокери за 2017 г.

21/Декември/2016
dnevnik.bg

По-голямо предлагане на нови и стари жилища, забавяне на ръста на цените и повече възможности за банково финансиране - това прогнозира за пазара на имотите в България през 2017 г. агенция Bulgarian Porperties.

През 2016 г. за пръв път от времената преди кризата увеличението на цените на имотите е с двуцифрен процент - в София с 12% при едва 6 на сто през 2015 г. Това е и първата год... прочети повече

Последни регионални новини
Първата метростанция с топла връзка с мол

26/Юли/2016
http://fakti.bg

Метростанция „Витоша” е първата, която разполага с топла връзка с търговски център. Тя беше открита днес на официална церемония, на която присъстваха премиера Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова и министри.

„До момента имаме над 40 км подземен релсов път с 35 метростанции. От днес още над 20 000 софиянци ще ползват най-удобния, най-екологичен и бърз градски транспорт. ... прочети повече

Знаете ли, че?
Брокери очакват умерен ръст на цените на имотите през 2017 г

02/Декември/2016
Econ.bg

Брокери очакват повече сделки и умерен ръст на цените на недвижимите имоти през 2017 г. Някои от тях прогнозират, че гражданските протести срещу застрояването на кварталите ще продължат и това би засегнало инвеститорите. Опасенията им са свързани и с несигурността около санирането на жилищните сгради... прочети повече