Информация за Мартин Каишев

Мартин Каишев

Мартин Каишев


Старши брокер и Консултант ипотечно кредитиране
Офис Централен, София

Резюме: Мартин Каишев е брокер и консултант ипотечно кредитиране. Работи в Централния офис на компанията в гр. София. Той отговаря за продажби и наеми на имоти в София, както и за консултиране на нашите клиенти относно възможностите за получаване на ипотечни кредити при покупката на имот.

Мартин работи за компанията от 2005 г. Неговите основни отговорности през годините включват: организация и координация на процеса, свързан с покупката на имот; комуникация с клиенти и отговори на запитвания; комуникация и взаимодействие между централата и различните офиси; комуникация с фирми партньори; организиране на ипотечни кредити, координация на паричните трансфери на клиенти и взаимоотношения с банките, както и финансови консултации.

Отличните отношения на Мартин с клиентите и партньорите на компанията са важна част от изграждането на добър имидж и отлична репутация на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в България и чужбина. Закупилите имоти винаги препоръчват неговите професионални услуги на своите близки, приятели и роднини.

Мартин е завършил средно икономическо образование с образователна степен среден мениджър. След това придобива бакалавърска степен по "Финанси” в УНСС, София. Работил е в областта на управлението на имоти в "Техноимпортекпорт" АД и в банковата сфера като банков служител в ОББ АД. Завършил е курсове за лицензиран оценител на недвижими имоти и за директни продажби.

Владее писмено и говоримо английски и руски език.

През 2014 г. Мартин Каишев заслужено получи наградата на BULGARIAN PROPERTIES в категорията "Най-голям брой лични продажби".

Мартин Каишев в интервю за PRO.BG на тема Въвеждането на Европейския стандарт за работата на агенциите и брокерите на недвижими имоти


Вижте всички брокери
Вижте мениджърския екип на фирмата

Коментари от клиенти
Честит рожден ден! Купихме първия си имот с вас през 2005 г. и втория през 2009 година. Ако ...
Наскоро отдадохме под наем два апартамента в гр. София. Благодарение на експедитивността, ...
Бих искал да благодаря на всички от BULGARIAN PROPERTIES за това, че ми помогнахте да купя имот и да ...
Вижте как ще помогнем за бързата продажба на вашия имот
Пълен набор от имуществени и всякакви други типове застраховки
Запознайте се с нашата компания отблизо!
Последни Новини
Експерти прогнозират плавен ръст в броя на сделките и цените на имоти в Пловдив

11/Ноември/2016
investor.bg

Повече от 40 представители на агенции за недвижими имоти участваха в дискусията, организирана от сайта Imoti.net в Пловдив като част от проекта Годишни награди на Imoti.net за добри практики в сектора.

Тази година се очертава успешна за бизнеса в Пловдив, макар и без очаквания за бум, посочи в анализ Цветелина Паскова, регионален мениджър на BULGARIAN PROPERTIES. Ръстът в сделките е... прочети повече

Последни регионални новини
Модерна офис сграда от клас „А” отвори врати в Пловдив

28/Октомври/2016
Монитор, 27.10.16

Пред Пловдив има отлични перспективи за привличане на инвестиции в IT и аутсорсинг бизнеса, които да допринасят за икономическия растеж на града. Тази тенденция беше отбелязана по време събитие за откриването на най-новата офис сграда клас „А" в градът. Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът Офис Парк Пловдив да подкрепи икономиката на града, като го направи значително... прочети повече

Знаете ли, че?
Полина Стойкова за Капитал: Възходящият тренд в София ще продължи

23/Ноември/2016
capital.bg

Капитал интервюира експерти от водещи компании за недвижими имоти относно случващото се на пазара и тенденциите за следващата година. На въпросите на икономическия ежедневник отговори Изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова MRICS

1. Каква беше изминалата година, ... прочети повече