Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

10 години BULGARIAN PROPERTIES

2013-11-14

За нас е изключително приятно да споделим с вас, че BULGARIAN PROPERTIES навърши 10 години!

През далечната 2003 г. BULGARIAN PROPERTIES беше една от първите имотни агенции, които откликнаха на интереса на чуждестранни купувачи към имоти в България. Ние допринесохме за развитието на имотния пазар, като спомогнахме за пренасянето му онлайн, внесохме нова култура и стандарти на работа и популяризирахме имотите в нашата страна сред купувачи от целия свят.

През годините успяхме да обслужим клиенти от над 50 страни по света и да осъществим продажби на хиляди имоти.

Не се уплашихме и от предизвикателствата, пред които ни изправи кризата. Дори можем да кажем, че сега, когато имотният пазар започна да се възстановява, ние сме по-силни, по-мотивирани, с много повече опит и знания и с увереност навлизаме в новия етап от развитието на имотния пазар.

Благодарим ви, че сте наши клиенти, партньори и приятели!

Винаги можете да разчитате на нас за професионален съвет и отлично обслужване, а вашите мнения и коментари са изключително ценни за нас.

Вижте как отпразнувахме годишнината

Това са някои от поздравленията, които получихме за рождения ни ден:




Вижте видео презентация на нашата компания:

Get the Flash Player to see this player.



  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване