Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES на изложението A Place in the Sun Live - видео

2016-05-10

BULGARIAN PROPERTIES взе участие за втора поредна година на най-популярното изложение за имоти в чужбина във Великобритания - изложението A Place in the Sun Live. То се състоя в Лондон от 6-ти до 8-ми май.

С богатото си разнообразие от имоти, изгодни оферти, стартиращи от едва 5 000 евро, страната ни за пореден път приятно изненада посетителите.

Щандът ни бе посетен от стотици купувачи, интересуващи се от изгодната покупка на имот в България. Представихме разнообразни имоти за продажба в летните и зимните ни курорти, къщи в селските региони, както и отлични имоти ново строителство в София и големите градове, подходящи за инвестиция.

A Place in the Sun Live бе посетен от над 8 500 човека, като изборът обхващаше имоти от целия свят. Организаторите отчитат 10% ръст спрямо Лондонското изложение миналата година.

От своя страна BULGARIAN PROPERTIES регистрира двойно повече потенциални клиенти за сравнение с миналата година, и това е сигурно доказателство, че страната ни уверено се завръща сред топ дестинациите за купувачите от Острова.



Гледайте видеото, което заснехме:





  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване