Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES - ВЕЧЕ И В ЧУЖБИНА!

2015-07-01

Уважаеми клиенти и партньори,

С огромна радост бихме искали да споделим с вас, че успяхме да реализираме една наша голяма отколешна мечта, над която се трудим от доста време насам - да предложим на българските купувачи пълна гама от имоти в чужбина с детайлни описания на български език.

Започваме с най-атрактивните страни като Гърция (от където сме ви подготвили над 2 000 имота с цени от 40 000 евро), Испания, Великобритания, Австрия и целта ни ще бъде постепенно да ви предложим имоти в максимален брой страни по света, атрактивни за покупка и инвестиция.

Всичко това само половин година след като нашата дъщерна компания
ЛУКС ИМОТИ, специализирана в имотите от най-висок клас, беше първата българска компания, която излезе извън границите на България и предложи на заможните купувачи елитни имоти в целия свят.

BULGARIAN PROPERTIES ще допълни богатия избор на имоти зад граница, сред които ще ви предложим имоти от всички категории и то на цени, съпоставими с тези в България.

Така за първи път в историята на имотния пазар в България BULGARIAN PROPERTIES ще ви даде достъп до имоти в чужбина на изключително атрактивни цени и с обслужване на български език от родна компания и доказани консултанти, за да може вложението в имот зад граница да бъде при максимална защита на вашите интереси.

За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдем ваши консултанти при покупко-продажбата на имот не само в цяла България, но и в чужбина!

С уважение,

Полина Стойкова
Изпълнителен директор

---

Вижте най-новите ни оферти от Гърция

Вижте всички наши оферти от чужбина




  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване