Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES на московското изложение „InvestShow”

2012-10-16   |  Анна Хинова

BULGARIAN PROPERTIES участва на изложението за имоти „InvestShow” в Москва в в търговски комплекс „Тишинка”. Тази година интересът к изложението бе още по-голямо и стотици клиенти, интересуващи се от имотите в България посетиха „InvestShow”.

На вниманието на посетителите на щанда на BULGARIAN PROPERTIES бяха представени атрактивни предложения за покупка на чудесни вили, къщи и апартаменти във всички региони на България.

Посетителите на изложението се възползваха от възможността лично да общуват с мениджъри на компанията, а също така да се възползват от специалните намаления, резервирайки имот непосредствено на изложението.

BULGARIAN PROPERTIES ще участва в Международното изложение за имоти „International Property Show”

Информация за изложението
16-17 ноември 2012 година
XIX Международно изложение за имоти International Property Show
Торговско-изложбен комплекс „Тишинка”,
Адрес: гр. Москва, Тишински площад 1
16 ноември – 12:00 - 19:00 и 17 ноември – 11:00 - 19:00
Щанд на BULGARIAN PROPERTIES – 117.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване