Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES стартира зимния сезон с нов офис в Банско

2012-11-12   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

С удоволствие ви каним да посетите новия ни офис в Банско, който отвори врати преди броени дни.

Новият ни адрес е в топ центъра на града - на площад Възраждане - и работи всеки ден от 9.30 до 18.30 ч. Там можете да получите подробна информация за предлаганите от BULGARIAN PROPERTIES имоти в Банско и региона, професионален съвет и консултация, както и да организирате огледи на имоти.

Адресът и контактите на офис Банско са:
пл. Възраждане, ул. Пирин 14
гр. Банско, 2770
Моб.тел.: +359 886 033 033
Моб.тел.: +359 887 616 696
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
vic_georgiev
Вижте Офис Банско на картата

Градът-музей Банско е притегателeн център за български и чуждестранни туристи през цялата година, заради уникалното съчетание от чудесни възможности за ски туризъм, красотата на Пирин планина, и възрожденска култура и самобитен фолклор.

През последните месеци се наблюдава увеличен интерес към зимните курорти и нашите очаквания са за силен зимен сезон. Към момента Банско е най-евтиният ваканционен пазар в България, а и в цяла Европа. Цените на ваканционни имоти в курорта започват от 300 евро/кв.м.

Разгледайте нашите оферти в/близо до Банско

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване