Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES притежава застраховка професионална отговорност

2013-01-16   |  BULGARIAN PROPERTIES

Като водеща агенция за недвижими имоти, която се грижи за интересите на своите клиенти от България и много страни по света в продължение вече на 15 години, BULGARIAN PROPERTIES спазва най-високи професионални стандарти и работи според най-добрите световни практики за консултантските и посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти.

Застраховката професионална отговорност, която ние доброволно сме сключили (без да е задължително изисквана към момента по закон), е част от нашата концепция за осигуряване на сигурно и качествено обслужване на нашите клиенти с минимален риск и максимално отговорно отношение към професионалните ни задължения.

Този тип застраховка покрива евентуални имуществени и неимуществени вреди, причинени при или по повод изпълнението на професионалните ни задължения. Според световните практики, които скоро ще станат факт и в България, всяка агенция за недвижими имоти следва задължително да притежава застраховка професионална отговорност.

Освен допълнителната защита, която дава застраховка професионална отговорност, ние сме разработили и спазваме стриктно стандартите в нашата професия, които ви гарантират сигурност и качество на обслужването:

• Прилагаме Европейския стандарт за работата на брокерите, който е валиден и в България
• Разработили сме и спазваме наш собствен вътрешнофирмен кодекс за етичност и качество на обслужването
• Спазваме професионалните и етични стандарти на Кралския институт на лицензираните оценители (RICS), което е наше задължение, произтичащо от членството на нашия Оперативен директор в RICS.

Работейки с нас, можете да бъдете сигурни, че ние ще си вършим работата с най-голямо внимание към всеки детайл и с максимална защита на вашите интереси.

Вижте коментари и отзиви от клиенти за нашата работа

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване