Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Летният сезон започна - посетете ни в Слънчев бряг!

2015-05-26   |  Елена Ахмеджанова, Брокер офис Слънчев бряг

Българското Черноморско крайбрежие започва новия летен сезон и посреща своите гости с шума на морски вълни, ярко слънце и аромат на цъфтящи рози! В крайбрежните градове кипи живот – по зелените алеи в Слънчев бряг се разхождат велосипедисти, туристи събират слънчеви лъчи по плажа, а някои дори вече се къпят в морето. Любимите кафенета и ресторанти отварят врати, посрещайки топло първите за новия летен сезон посетители.

Офисът на BULGARIAN PROPERTIES в Слънчев бряг е готов за лятото! Ще Ви посрещнем с чаша ароматно кафе, ободряващ чай и най-добрите оферти за недвижими имоти по Черноморието!

Посетете ни на адрес: Слънчев бряг, комплекс Джой, офис 1 - срещу хотел Свежест. Телефони за връзка 0887 08 08 18, 0889 694 034.
Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Слънчев бряг



Офис Слънчев бряг, заедно с нашите офиси в Бургас и Варна, ни осигуряват пълно покритие на българското Черноморско крайбрежие, местни ресурси и експертиза, за да можем да поддържаме високо качество на обслужването и огромно разнообразие от имоти, отговарящи на всеки вкус и бюджет.

Офисът ни се намира в центъра на Слънчев бряг, на главния булевард, точно срещу централната автогара. Нашите опитни консултанти в сферата на недвижимите имоти Стилиан Георгиев и Елена Ахмеджанова са изцяло на ваше разположение за организирането на огледи и покупко-продажби на ваканционни имоти. Те са страхотен екип и са сред най-добрите специалисти на компанията, притежават дългогодишен опит и се радват на отлични отзиви от страна на клиенти.

Адрес на офиса:
Комплекс Джой, офис 1, зад хотел Свежест
Мобилен тел.: 0889 694 034
Вижте офиса на картата

Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Слънчев бряг

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване