Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES взе участие в най-големите имотни изложения в Москва

2013-10-22   |  BULGARIAN PROPERTIES, 22.10.2013

През октомври компанията BULGARIAN PROPERTIES заедно със строителната фирма и инвеститор "Чобанов и Стоянов" ООД взеха участие в две от най-големите имотни изложения в Москва - "InvestShow" в търговско-изложбения комплекс Тишинка и ДОМЕКСПО в Гостини Двор.

Управляващият съдружник и съоснователят на компанията Никола Стоянов представи компанията на изложенията. Колеги от московския ни офис също участваха в изложенията - Татяна Олейник (мениджър офис в Москва) и Елена Зиновева (брокер).

На изложението компанията стартира предварителните продажби в три нови комплекса, които ще бъдат построени през следващите три години – това са комплекси от най-висок клас "Премиум", които са истински шедьоври на най-успешното архитектурно студио в България - "Джениг Студио".

Три нови комплекса от строителната компания "Чобанов и Стоянов":
"Бел Епок" , до нос Амбелиц, в морския курорт Лозенец. Първа линия от морето и плажа. Комплексът е в стила на Лазурния бряг във Франция.
"Златна Миля" в елитния жилищен район в популярния курорт Слънчев Бряг. Само на 300 метра и 5 минути пеша от пясъчен плаж и морето.
"Милада Спа" в балнеоложкия и ски курорт Добринище. В комплекса има собствен източник с лечебна минерална вода. Тук е планирано построяване на СПА и балнеоложки център.

Освен новите проекти, строителната компания "Чобанов и Стоянов" и агенцията за недвижими имоти BULGARIAN PROPERTIES обявиха специални отстъпки (от 5 до 10% в най-хубавите нови сгради) при покупката на имот в България.

Съоснователят на компанията Никола Стоянов отбеляза новите тенденции на пазара на недвижими имоти през тази година: "Клиентите стават все по-капризни и искат повече удобства, качествено строителство, и има голямо търсене на качествени услуги в комплексите. Друга тенденция, която може да отбележим, е увеличението на продажбите в ски курортите в България през тази година".

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване