Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с наградата на потребителите за Агенция на годината!

2017-03-22

BULGARIAN PROPERTIES получи награда на потребителите за Агенция на годината на Вторите Годишни награди на Imoti.net!

Наградата спечелихме с вота на над 2 500 човека, гласували онлайн на сайта на наградите.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова получи връчената грамота и статуетка. В благодарствените си думи тя сподели:

"За нас това е изключително ценна награда, тъй като тя идва от хората, които ползват нашата услуга. Радваме се, че всичко, което сме правили през изминалите 14 години дава такъв резултат. Искрено благодарим на всички, които гласуваха за нас и разбира се, на целия екип на BULGARIAN PROPERTIES!"

Каузата, зад която Imoti.net застава с наградите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. За участие в конкурса тази година се регистрираха над 100 агенции от цялата страна.

Благодарим още веднъж на всички, които вярват в нас, които дадоха гласа си и които избраха да работят с нас - ще направим всичко възможно, за да продължаваме да заслужаваме вашето доверие!




Станете част от нашия екип! Вижте обявените позиции за работа при нас!




Още за наградите и всички победители вижте тук в репортаж на Bloomberg TV



  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване