Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с имоти и във Франция!

2015-09-14

Насладете се на неповторимия дух на Франция, преразказан в имоти - всеки със свой собствен характер и история, вече достъпни и за български купувачи!

Франция е една от най-предпочитаните европейски страни за покупка на ваканционен имот и за имотни инвестиции. Именно затова ние решихме да представим на вниманието на българските купувачи имоти в цяла Франция на изключително атрактивни и достъпни цени.

Към момента разполагаме с над 1 300 имота във Франция на цени, започващи от 200 000 евро и достигащи до 35 млн. евро. Те са разположени на територията на цялата страна - в столицата Париж, в елитни курорти и градове като Сен Тропе, Кан и Ница, както и в идилични селца и малки градчета. При нас ще намерите пълна гама от имоти – от къщи, вили, планински къщи и морски имоти до замъци, шатота и дори конни бази и лозови масиви.

Вижте всички наши имоти във Франция


Изпратете заявка за пълно ръководство за покупка на имот във Франция



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване