Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2014-12-22   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

На изискано тържество в столичния пиано бар Sinatra BULGARIAN PROPERTIES и ЛУКС ИМОТИ отбелязаха наближаването на Коледните и Новогодишни празници, и отпразнуваха една изключително успешна за бизнеса година. Бордът на директорите на компаниите връчи и традиционните годишни отличия.

Ето и победителите в отделните категории за 2014 г.:

Офис Бургас за четвърта поредна година спечели приза за „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалните мениджъри на офиса Цветан Петракиев и Динко Славов.

• Категоричен победител в категорията "Най-голям брой лични продажби" за 2014 г. е брокерът от Централния ни офис в София - Мартин Каишев.

• Призът за "Най-много наеми" за 2014 г. бе връчен на Силвия Гочева от Офис Варна.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент” отиде при топ брокера ни Константин Калъчев от Офис Витоша - София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща” бе връчена за съвместна продажба на Константин Калъчев от Офис Витоша - София и на Орлин Орестов от Офис Цар Асен - София.

• И не на последно място - с фирменото отличие за редактор с най-много публикувани оферти за 2014 г. беше наградена Мария Лашкова от Централен офис София с резултат от внушителните 1200 оферти и с пожелание за поне още толкова догодина!

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти още по-успешна 2015 година!

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване