Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имотите в Гърция - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2015-07-21   |  Полина Стойкова MRICS, Изпълнителен директор

Гръцкият имотен пазар традиционно привлича интереса на купувачи с различни финансови възможности и от различни страни по света - от милионери, кино звезди и крупни инвеститори до средностатистически купувачи на ваканционни имоти. През последните месеци той става все по-интересен заради достъпните цени на имотите и възможностите за добри сделки.

Към момента BULGARIAN PROPERTIES предлага над 2 000 гръцки имота с цени от 40 000 евро до имоти над 1 млн. евро, като разполагаме с пълен спектър от имоти в Северна Гърция и Халкидики за хора с различни бюджети и предпочитания.

Търсене и предпочитани от българите райони за покупка

Интересът на българите за покупка на имоти в Гърция през последните години е траен с тенденция за нарастване. Гърция привлича все повече български туристи и купувачи на имоти заради своята близост и бърз достъп с автомобил от България, прекрасна природа, приятен климат целогодишно с дълъг летен сезон, разнообразни плажове, кристално чисти води и не на последно място – достъпни цени на имотите.

Вижте повече за цените на имотите, какво и къде може да се купи на изгодна цена и какъв е процесът на покупка! Изпратете ни запитване за пълния текст на анализа

Вижте нашите оферти от Гърция за продажба и под наем

Ръководсто за покупка в Гърция - изпратете запитване


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване