Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имотите в морските и планинските курорти - видео

2017-06-26   |  Investor.bg

Има ли интерес към ваканционните имоти в България? Къде предпочитат да купуват българите – на море или на планина? Какво трябва да питаме брокера преди сделка с подобен имот?

Тези теми коментира изпълнителният директор на Bulgarian Properties Полина Стойкова в поредното видео от инициативата на Imoti.net „Доверен брокер“. Агенцията получи наградата на потребителите на вторите „Годишни награди на Imoti.net“ за 2016 г. и е лидер на пазара на ваканционни имоти с и реализирани сделки през годините както с български, така и с чуждестранни купувачи. Вижте повече за наградата тук

Как се развива комплексът през годините, какви екстри предлага, каква е таксата за поддръжка, привлича ли туристи – това са част от въпросите, на които клиентите трябва потърсят отговор от брокера си при интерес към ваканционен имот, посъветва Стойкова. Ключово е да се провери проддръжката, да се огледа за дефекти, както и да се проследи историята на мениджмънт компанията на комплекса.

„Все по-интересни за българските купувачи стават комплексите без или с минимална такса поддръжка. Търсенето от страна на българи се засилва, особено в планинските комплески, където Боровец и Пампорово са почти изцяло с местни купувачи, а в Банско те държат 50% от пазара“, коментира Полина Стойкова.

Тя уточни, че тенденцията е да се насочва интересът и към морето, най-вече към курортите Слънчев бряг, Созопол, Лозенец и на северното Черноморие.

Какво още трябва да се знае при покупка на ваканционен имот – вижте във видеото:




Вижте нашите топ оферти в морските курорти

Вижте топ офертите ни в планинските курорти


  прочети повече статии

Сподели
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване