Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Открихме нов офис в София!

2014-10-28

Заповядайте в новия офис на BULGARIAN PROPERTIES
и ЛУКС ИМОТИ в София!


Той се намира на изключително комуникативно място в сърцето на Южна София. Адресът е ул. "Твърдишки проход" 21. Това е сградата на Фина 5, която се намира на метри от сградата на KPMG и от кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев".

Новият ни офис ще бъде на разположение на всички, които купуват, продават, отдават или наемат имоти в южните квартали - Стрелбище, Гоце Делчев, Бели брези, Хиподрума, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и други квартали в София.

Заедно с Централния ни офис и нашите офиси на бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-предпочитаните южни квартали на столицата, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от имоти за продажба и под наем.

Нашите опитни консултанти Димитър Георгиев MRICS и Димитър Димитров, лично нашият директор бизнес развитие Виктор Вучелийски, а също така и колеги от останалите офиси в София са изцяло на ваше разположение за организирането на огледи и покупко-продажби и наем на жилищни и търговски имоти.

Адрес на офиса:
ул. "Твърдишки проход" 21 - на ъгъла на бул. България и бул. Гоце Делчев
Тел: 02 962 49 62
Вижте на картата

Имате имот в южните квартали на София? Обявете го за продажба с нас!

Вижте нашите обяви от южните квартали на София

Вижте нашите топ оферти в София

За изминалите повече от 10 години BULGARIAN PROPERTIES се утвърди като безспорен лидер на пазара на жилищни и ваканционни имоти в България с хиляди реализирани продажби на български и чуждестранни купувачи. Не престанахме да се развиваме и дори по време на кризата инвестирахме в нови технологии, обучения и квалификации, открихме офиси в страната и чужбина, подаваме точна информация за тенденциите и непрекъснато осигуряваме най-добрите оферти на пазара!

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване