Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Официално откриване на новия централен офис на BULGARIAN PROPERTIES

2017-09-28

Вече официално осветен и благословен, новият ни централен офис се изпълни с усмивки и добро настроение, искрени пожелания от нашите гости и напътствия от отец Христо Попов от църквата "Св. Параскева" да правим всичко с вяра и чисти помисли, да милеем за народ и родина, за да се увенчават делата ни с успехи и да има светло бъдеще за целия ни народ.

Новият ни централен офис се намира точно на изхода на метростанция "Джеймс Баучер" в кв. Лозенец и е с адрес ул. Златен рог 22.

Простира се на площ от над 500 кв.м. в представителна офис сграда. Това ни дава възможност да се разширим и да организираме по удобен начин работата на различните отдели на компанията, за да можем да ви предоставяме най-добрите имоти в цяла България, подобаващо качество на обслужването и всички съпътстващи услуги.

Контакти на централния офис на BULGARIAN PROPERTIES:
Адрес: гр. София, ул. Златен рог 22
Тел: 02 9 11 50
Емейл: Изпратете ни запитване
Skype: bulgarianproperties.bg
Пишете ни във Facebook

Вижте офиса на картата

Очакваме ви!

Екипът на BULGARIAN PROPERITES

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване