Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Успешно представяне на BULGARIAN PROPERTIES на Международното изложение за имоти в Санкт Петербург 29-30.03.2013

2013-04-01   |  BULGARIAN PROPERTIES

Поредно успешно изложение за нашата компания, този път в Северната столица на Русия, красивия град Санкт Петербург. Организаторите от AiGroup проведоха едно отлично подготвено мероприятие в просторния Павилион 4 на комплекс „Ленекспо”. През двата дни на изложението участваха десетки компании за недвижими имоти от цяла Европа. Българската секция на изложението традиционно беше най-голяма и отново привлече основната група посетители. На сериозната конкуренция от страна на Испания, Кипър и Турция, нашите строителни предприемачи отговарят с изключителни нови комплекси с уникален дизайн и най-високо качество, при цени и финансови условия без конкуренция! Перфектният ни продукт в комбинация с множеството атрактивни характеристики на България е причината броят на руските купувачи на имоти в България да се увеличава постоянно през последните години.

Представянето на нашата компания бе както винаги на много високо ниво - ъглов щанд с добра видимост, чудесен дизайн на панелите, качествени рекламни материали. На щанда на BULGARIAN PROPERTIES присъстваха мениджърът на офис Москва Татяна Олейник, директорът на регионалния ни офис в Бургас Динко Славов и генералният директор на фирмата и съсобственик Никола Стоянов.

Представихме нашите собствени топ проекти, развивани от строителната компания в нашата корпоративна група „Чованов и Стоянов” ООД: Сънсет Делукс, Сънсет Вили, Ембърли, Сънсет Кошарица. Също така представихме и два от най-добрите и качествени проекти на наши партньори: Даун Парк Венера Палас в Слънчев Бряг и Грийн Лайф в Созопол.

Посетителите ни успяха да се запознаят и с всички други топ комплекси ново строителство, предлагани от нас, както и хилядите наши предложения за препродажба, както и с най-новите ни предложения за покупка или наем на имот в България. Основната част от клиентите се интересуваше от покупка на ваканционни апартаменти на Южно Черноморие, но имаше интерес и към района на Варна и курортите, както и към ски курортите на България - Банско, Пампорово и Боровец. Интересно е да се отбележи, че и в Санкт Петербург продължава тенденцията за търсене на инвестиционни имоти в столицата София, за покупка с цел отдаване под наем и генериране на доходност.

Посетени бяхме и получихме поздрави от много наши стари клиенти, вече закупили с нас имоти. Множество наши текущи клиенти от Санкт Петербург и Северозападния район, които са в процес на покупка в момента дойдоха да се запознаят лично с нашите мениджъри. По време на изложението обменихме много идеи и с нашите колеги от други агенции, предлагащи България, както и сключихме договори с няколко нови партньора, желаещи да представляват компанията ни в градове от Северозападния район на Русия. Осъществени бяха и нови контакти със специализирани медии от Санкт Петербург, където BULGARIAN PROPERTIES ще рекламира своите имоти и услуги в бъдеще. Генералният Директор на компанията даде интервюта за няколко медии в това число и най-големия руски портал за имоти „Приан.ру”.
Изложението бе много полезно и за сверяване на часовниците с партньори, колеги и конкуренти.

  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване