Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ваканционните и селските имоти през първото тримесечие на 2014 г.

2014-04-28   |  Полина Стойкова MRICS, Оперативен директор на BULGARIAN PROPERTIES

Първите месеци на 2014 г. бяха успешни за продажбите на имоти в ски курортите, но въпреки увеличеният обем сделки, цените там продължават да са под натиск.

Морските имоти се радват на стабилен интерес, идващ традиционно най-вече от руски купувачи, но също така и от купувачи от други страни.

Пазарът на селски имоти се сви и се концентрира около морето и големите градове. Така най-общо може да се обобщи първото тримесечие на 2014 г. за пазара на ваканционни и селски имоти.

Ако желаете да получите пълния анализ с подробни данни за курортите и селските имоти, изпратете ни запитване по имейл.

Вижте най-новите ни оферти за продажба и под наем в София

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване