Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Весели празници от BULGARIAN PROPERTIES!

2015-12-22

Приключва 2015 година, която решително показа, че имотният пазар е навлязъл в нов етап от своето развитие. Жилищният пазар вече отчита устойчиви ръстове и на сделките, и на цените. Нагоре върви и пазарът на бизнес имоти, особено в сегмента на офис площите, а новото строителството бележи невиждани през последните години ръстове. И през тази година работихме усилено, за да ви предложим имоти от цялата страна, а новото е, че от тази година можете да закупите имот с нас и в чужбина!

Целият екип на BULGARIAN PROPERTIES ви поздравява с настъпването на едни от най-светлите празници в годината – Коледа и Нова година! Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благополучие на вас и вашите семейства, и успех във всички начинания през 2016 г.!

Във връзка с предстоящите празници и официални почивни дни, бихме искали да ви информираме, че офисите ни ще бъдат затворени от 24 до 27 декември, както и от 31 декември до 3 януари. Ще работим от 28 до 30 декември, които са официални работни дни за страната.

Ако имате въпроси или желаете да уговорите среща или оглед, свържете се с нас на телефон 02 9 11 50 или с нашите местни офиси.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Искрено ваши,

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES

WWW.BULGARIANPROPERTIES.BG

Адрес: гр. София 1164, ул. Якубица 19
Тел: 02 9 11 50
Факс: 02 868 11 05
Skype: bulgarianproperties.bg

Станете наш приятел във Facebook
Следете публикациите ни в Twitter

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване