Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Започна гласуването на потребителите за Годишните награди 2015 на Imoti.net

2016-01-18   |  www.investor.bg, 18.01.2016

От днес, 18 януари, започва гласуването за „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите“ – една от категориите в първото издание на конкурса "Годишни награди на Imoti.net 2015“.

Гласувайте за своята любима агенция тук

Гласуването е до 28 януари, а един от гласувалите ще спечели награда фотоапарат.

За участие в конкурса "Годишни награди на imoti.net" вече се регистрираха над 100 агенции. Въпреки че най-висока активност отчетоха агенциите в София, голяма част от кандидатстващите са базирани в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе в края на февруари.

Останалите категории, в които се състезават кандидатите, са: Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. Те ще получат оценка от експертното жури на конкурса, като процесът по оценяване ще започне в началото на февруари.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Консултанти на проекта са BULGARIAN PROPERTIES и УНСС. Генерален спонсор е Банка ДСК.

Дайте своя глас за агенция за недвижими имоти на годината и да спечелите фотоапарат SONY



  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване