Имате ли имот за продажба в района на Банско? Продайте го с нас!

Chalets Montbrilliant до Банско и Разлог

Еднофамилни вили с парцел, част от затворен комплекс

Общо 10 имота: 0 продадени, 0 резервирани, 10 свободни. Цени и наличности...

По поръчка Срок на строителство: 9 месеца
Характеристики на имота

Тип на имота: Къщи, Планински къщи, Вили
Обща площ: 117.50 м2 (чиста площ: 117.5 м2 плюс общи части: 0.00 м2)
Спални: 2
Етаж: 2
Състояние: прочетете текста
Отопление: Камина / Локално парно / Парно на пелети
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Тип строителство: Високи тавани (над 2.85 м)
Реф. номер: Chalets Montbrillant — 25610

Местоположение на имота/комплекса

Област Благоевград / Близо до гр. Банско / с. Годлево, до Разлог

Приблизително местоположение на имота

Техническа спецификация

Вили "Montbrilliant" са изградени с най-висококачествени и модерни строителни материали, по модерна технология и със съвременна техника. Използваните материали и изделия са основно от реномирани български производители, с доказано качество и класически дизайн. В резултат на целия процес на проектиране, изграждане и изпълнение на довършителните работи, вие ще имате един енергийно ефективен дом, който е лесен и евтин за поддръжка, комфортен за обитаване и с непреходна естетическа стойност.
Всяка къща в комплекса се предлага с обособено паркомясто в границите на прилежащия към съответната къща парцел.

ДЕТАЙЛИ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КЪЩИТЕ
• Керемиди – 1-во качество, керамични. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане могат да се положат керамични керемиди "Брамак", с или без глазура.
• Хидроизолация на основите – по протежение на цялата къща
• Топлоизолация където е предвидена по проект – качествена, от доказан производител
• Вила "Монт" е изградена от дървени трупи с диаметър 220 мм. Изолацията се осигурява от самите трупи, а тяхното сглобяване е по специална технология, по която кръглите трупи се обработват, така че се осигурява максималното възможно уплътняване между отделните елементи.
• Вила "Брилянт" ще се изпълни с масивна стоманобетонова носеща конструкция и качествени тухли. Предвидена е допълнителна изолация и дървена облицовка така, както е показано на 3D визуализациите в проекта.
• Олуци – пластмасови, в цвета на фасадите или кореспондиращи с цветовете на елементите по фасадите
• Фасадно осветление - с осветителни тела, идентични с тези, които са показани на 3D визуализациите в офертата.
Забележка: Показаното осветление по контурите на двете къщи e празнично Коледно осветление, което не е включено в цената. При желание на купувача и срещу допълнително заплащане, празничното осветление също може да бъде изградено.
• Елементите по фасадите ще се изпълнят според архитектурния проект. Там, където са показани облицовки от естествени материали, те ще се изпълнят с естествени материали от български производители (камък и дърво) или от съпоставими по цена и качество чужди производители.
• Осветление на парцела – осветлението на парцела е с осветителни тела, които ще бъдат монтирани по главните алеи между дворните пространства. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане ще бъде изготвен проект и ще бъде монтирано градинско осветление за съответното дворно пространство.
• Система за отопление на вилата – системата за отопление на пелети е включена в цената. Вилите се предлагат с изградена отоплителна инсталация и монтирани отоплителни тела така, както са зададени в проекта.
• Камина – всяка от вилите се предлага с декоративна камина, включена в цената. Камината се захранва с дърва и пелети и служи за отопление на част от всекидневната. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, камината може да бъде свързана към системата за отопление на цялата вила.
• Паркомясто – изградено от паркинг елементи на тревна фуга. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, над паркомястото може да бъде изградена дървена покривна конструкция, която да го засенчва през лятото и да го предпазва от снеговете през зимата.
• Вертикалната планировка, терасирането и оформянето на терена за всеки един парцел не е включено в цената.
• По желание на купувача и срещу допълнително заплащане може да се направи проект и изпълнение на вертикална планировка на парцела и озеленяване, включващo различни растения – дървета и храсти, подходящи за съответните климатични условия и тревна настилка, също съобразена с местните условия.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА ИНТЕРИОРА НА КЪЩИТЕ
В строителството и довършителните работи на къщите ще бъдат използвани с предимство материали от реномирани български производители, с доказано качество и красив дизайн.
Според вашите нужди и разбирания, къщите се предлагат в три степени на завършеност на интериорното пространство, а именно:

1. Степен на завършеност "напълно завършена, без обзавеждане". В този вариант къщата е напълно готова за обзавеждане. За вас остава само да подберете мебели, оборудване и интериорно осветление по ваш проект и по ваш вкус, за да стане тя подходяща за обитаване.
В цената са включени всички довършителни работи – мазилки, шпакловки, замазки, латекс и настилки както следва: баня - фаянс и теракот, спални – дюшеме, ламперия, латекс; всекидневна с трапезария и кухненска зона – естествен паркет или дюшеме, латекс; стълбища – дюшеме, ламперия и латекс (според архитектурния проект); входно антре – клинкерни плочи, веранди и балкони – плочи от естествен камък.
Електрическата инсталация се предава с монтирани контакти, ел. ключове и фасунги, без интериорно осветление. Фасадното осветление е включено в цената (без празничното Коледно осветление, показано на 3D визуализациите). Баните се предават с монтирана санитария – мивка, моноблок и душ кабина/вана(според проекта), с монтирани батерии на мивката и душа, с оставени изводи за монтаж на бойлер с капацитет 120 л, без огледало и аксесоари. Цветовата гама на банята ще е решена в цветове по желание на клиента. Ще се използват български материали от Видима Идеал, висококачествен фаянс и теракот от реномиран български производител, по избор. Отоплителната система за захранване с пелети, отоплителните тела на системата и монтажът им са включени ви цената.

Техническа спецификация на довършителните работи в степен на завършване "напълно завършена, без обзавеждане":
• Дограма на спални, всекидневни и кухненски зони – дървена, едностранно отваряема, с качествен профил Profi Link или съпоставим по цена и качество. В екстрите срещу допълнително заплащане предлагаме отваряне на дограмата и нагоре – двустранно отваряне.
• Входна врата – дървена, 1-во качество, от български производител
• Звънец на входната врата
• Интериорни врати – 1-во качество, от български производител, дървени
• Стени, тавани – шпакловани, със замазка, боядисани с български латекс, като цветът и тонирането са по избор на купувача, след като им се предостави каталог на производителя с цветовата гама и с облицовки така, както са показани на 3D визуализациите; дървена ламперия на стените в спалните и билярдната зала - според архитектурния проект.
• Екстериорни осветителни тела по терасите и верандата - 1-во качество от български производител или аналогични по цена и качество от чужд производител

Настилки:
• Коридори, кухненски бокс, стълбища и стълбищни площадки – български паркет или дюшеме, 1-во качество, цветът е по избор на купувача от предоставени мостри от инвеститора
• Входно антре - клинкер
• Складово помещение – клинкер, 1-во качество – български
• Баня и тоалетна – теракот, 1-во качество – български
• Тераси – плочи от естествен камък от български производител
• Всекидневна – естествен паркет или дюшеме, 1-во качество, от български или от чужд производител, съпоставими по качество и цена
• Спални - естествен паркет или дюшеме, 1-во качество, от български или чужд производител, съпоставими по качество и цена

Бани във вила "Монт" и вила "Брилянт" – цветовата гама е по избор на купувача
• Настилка – теракот 1-во качество – български
• Стени – фаянс 1-во качество – български
• Оборудване – първокачествено от производителя Ideal Standard - моноблок, мивка с батерия, душ батерия, душ кабина с лайсни на пода, върху които да се закрепи кабината, без поддушово корито или вана (в зависимост от архитектурния проект)
• Ключове за осветление – 1-во качество от български производител, според проекта
• Врата – 1-во качество българска, с влагоустойчиво покритие от вътрешната страна на банята
Забележка: По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, на външната страна на вратата на банята може да се монтира огледало (вратата се поръчва в пакет с огледалото от самия производител, което гарантира здравината и стабилността на изделието). Врата с огледало се поръчва срещу допълнително заплащане.
Според правилата на Фън Шуй за хармонизиране на енергиите във вътрешните пространства, препоръчваме този вариант за вратите на баните във вила "Mont", които са разположени срещу вратите на спалните.
• Таван – окачен, изпълнен с първокачествени материали
• Прозорец в банята – с дървена отваряема дограма за по-ефективно проветрение.

Тоалетна във вила "Монт" на първото ниво - цветовата гама е по избор на купувача
• Настикла – теракот 1-во качество – български
• Стени – фаянс 1-во качество – български
• Оборудване – първокачествено от производителя Ideal Standard - моноблок, мивка с батерия
• Таван – окачен, изпълнен с първокачествени материали
• Вентилатор към отдушника в тоалетната на първото ниво на вила "Монт" – 1-во качество.
• Контакти и ключове за осветление и вентилация – 1-во качество от български производител

2. Степен на завършеност "напълно завършена, с пълно обзавеждане". В този вариант къщата е завършена напълно според описанието на вариант 1 ("напълно завършена без обзавеждане"), като към този вариант е включено цялостното обзавеждане - с монтаж на черна и бяла техника, бойлери, аксесоари за баня и интериорни осветителни тела. За повече подробности, ще ви предложим пакетите за стандартно обзавеждане, който предлагаме.

При степен на завършване "напълно завършена, с пълно обзавеждане", вие ще получите своята чисто нова къща във вид, изцяло подходящ и удобен за обитаване и почивка. Просто елате в собствената си вила се насладете на почивката си, без да е необходимо да носите каквото и да било обзавеждане или оборудване. Този вариант на завършване на вилата е препоръчителен дори когато искате за отдавате вилата под наем. Ние ще предвидим всяка малка подробност, така че вашите наематели да имат на разположение всичко необходимо за една пълноценна почивка.

3. Степен на завършеност "според желанията на купувача". В този вариант ще имате възможност да се спрете на къща с по-икономичен вариант на довършителните работи (част от интериорните естествени настилки и облицовки могат да бъдат заменени с по-икономични еквиваленти) до пакет със специално оборудване, по специален интериорен проект за довършителните работи и обзавеждането.
При изпълнението на индивидуалния проект задължително се запазва външната визия на избраната вила – така, както е проектирана и показана в 3D визуализациите. Офертата с ценовата листа за всеки индивидуален проект се изработва в 14 дневен срок от заплащане на депозита.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОРЪЧАНИ ОТ КУПУВАЧА СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ
Всички видове екстри, които се предлагат по желание на клиента и срещу допълнително заплащане се заявяват предварително – преди подписване на Предварителния договор. Единствено в такъв случай можем да гарантираме, че ще бъде направен скрит монтаж на кабелите и системите за СОТ, видео наблюдение, телефон, домофонна уредба, интернет и др.
• Продажба на парцели в регулация в комплекс "Chalets Montbrilliat" – цена 50 Евро на кв.м.
• Моделиране на терена, терасиране в отделни нива, подпорни стени и площадки - цена около 5500 Евро
• Декоративна ограда около парцела – цена по индивидуална оферта
• Пергола над паркомястото - дървена покривна конструкция и керемиди - цена 1500 Евро
• Барбекю - цени от 1000 до 6000 Евро в зависимост от модела и екстрите
• Басейн - цена в зависимост от модела, големината и екстрите
- 3,1х7 метра - 13 500 Евро
- 7х4 метра - 18 800 Евро
- 10х4 метра - 22 000 Евро
* Възможно е да се направи и по-евтин басейн, с по-малко екстри, съобразно бюджета на клиента. Моля попитайте отговорния брокер по офертата. Срещу допълнително заплащане можем да ви предложим и покривала за басейните, но в такъв случай трябва да изберете правоъгълна форма.
• Окабеляване и монтаж на система за охрана – СОТ. При желание на купувача и срещу допълнително заплащане се предвижда изграждане на СОТ система за охрана. За целта от самата охранителна фирма се изготвя индивидуална оферта, съобразена с желанията на купувача и броя точки в имота, за да се гарантира пълно покритие на обекта.
• Видео наблюдение – При желание на купувача и срещу допълнително заплащане
• Климатична система на къщата
Тъй като вилите, които ви предлагаме са изключително добре изолирани, през лятото в тях се запазва комфортът на обитаване, без да има нужда от изкуствено охлаждане.
Разбира се, при желание на клиента, може да бъде изготвен проект и да се изпълни климатична система, която се заплаща допълнително.
Имайте предвид, че климатичната система трябва да бъде заявена от самото начало – при подписване на Предварителния договор, за да бъдат предвиден скрития монтаж на кабелите, захранващи климатичните тела и останалите елементи.
• Избор и монтаж на проточни бойлери за топла вода – цена по индивидуална оферта, изготвена въз основа на вида и техническата спецификация на избраните бойлери.
• Плъзгаща дограма на всекидневната и/или спалните, където може да се монтира такава – цени по индивидуална оферта според специфичните желания
• Двустранно отваряне на дървената дограма – настрани и нагоре – цена по индивидуална оферта
• Комарници - цени в зависимост от модела
• Дървени жалузи или капаци, които да се затварят над прозорците с цел осигуряване на още по-голяма топлоизолация и ”затваряне” на къщата в периода, когато тя не се обитава - цена по индивидуална оферта
• Полагане на енергоефективно фолио върху прозорците, с опция да се избере и фолио, с което външната страна на прозорците става огледална – цени по индивидуална оферта
• Градинско осветление - цени от 1100 до 3200 Евро в зависимост от модела и количеството на осветителните тела
• По желание на купувача и срещу допълнително заплащане може да се направи проект и изпълнение на вертикална планировка на парцела и озеленяване, включващo различни растения – дървета и храсти, подходящи за съответните климатични условия и тревна настилка, също съобразена с местните условия. Проектът за озеленяване може да включва кашпи, клоцове и саксии с декоративна растителност по верандата, терасите и стълбите – цената е според вида и броя на растенията, както и избраните елементи, в които се засажда растителността;
• Декоративни градински елементи – пейки, перголи, паркови архитектурни елементи – статуи, джуджета, фонтанки и др.; градинска мебел – маси със столове, градински люлки, чадъри и др. - цена според броя на градинските елементи и вида на избраните градински мебели;
• Детска площадка: цени от 2100 до 5300 Евро в зависимост от модела, екстрите и количеството избрани съоръжения;
• Домофонна уредба, която да свързва входа към парцела, входната врата, всекидневната и спалните - цена от 260 Евро;
• Свързване на домофонната система с видео наблюдението - по желание на купувача и срещу допълнително заплащане;
• Телефонна уредба - цена от 230 Евро;
• Блиндирана външна врата - цена според избрания модел и екстри;
• Система за пожароизвестяване – цена по индивидуална оферта;
• Система за гасене на пожар – цена по индивидуална оферта;
• Активиране на запалването на системата от пелети за отопление на вилата с изпращане на SMS - цена при запитване;
• Всякакви други екстри по желание на клиента - цени при запитване;

Допълнителните екстри се изграждат срещу допълнително заплащане, като формата и големината на съоръженията и елементите по изготвения проект са съобразени със свободната площ в парцела, теренните особености, ослънчаването и т.н. За всеки типов проект за къща, ние ви предлагаме съответното разположение, показано на чертежа със ситуацията. В случай, че желаете да се промени разположението на някой от елементите, нашият екип от специалисти е готов да работи заедно с вас, за да се постигне желаната от вас визия. Редизайнът на прилежащите към къщите свободни пространства се извършва срещу допълнително заплащане и само в случай, че е позволено и съобразено с нормативните, архитектурни и градоустройствени уредби.

Изпратете запитване за този имот

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цени от-до

€ 132 000 - € 165 000

Площи на жилищата: 117.50 м2 - 179.30 м2

Пълен списък с цени и наличности

Дължима комисионна от купувача

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Chalets Montbrillant — 25610
Отговорен брокер за имота

Павел Димитров

Павел Димитров
Офис Банско

Изпратете ми запитване

Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Застраховки
Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Съдействие за
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ
Последни Новини
Пет нови офис сгради влизат в експлоатация до края на 2017-а

14/Септември/2017
Строителство имоти, бр.28,11.09.17, с.16

Пет големи проекта на офис пазара, сред които Полиграфия Офис цен­тър, City Tower и Екс­по 2000 Офис Парк, са планирани за завършване до края на тази година, сочи доклад на Colliers International. Това са 90 000 кв. м допълнителни площи, като голяма част от тези сгради вече имат подписани договори за наем. Водещи на паза­ра са сделките на етап „в строеж" - 43%, което се дължи на все още съ­ществув... прочети повече

Последни регионални новини
Инвестиция във ваканционни имоти – когато покупката носи приходи

27/Юли/2017
dnevnik.bg

Хората със свободни пари все по-често търсят по-добра инвестиция за спестяванията си, заради рекордно ниските нива на лихвите по депозитите. По данни на БНБ за май месец средният лихвен процент по срочните депозити до 1 година е под 0,5%. Купуването на второ жилище на морето се оказва добра алтернатива на спестовните влогове. Ваканционните имоти дават възможност за пасивни приходи при нисък риск, ... прочети повече

Знаете ли, че?
Кредитите – основен мотор за покупка на жилище

25/Юли/2017
www.dnes.bg

Жилищният пазар в София е във възход и тази трайна тенденция стъпва върху добре балансирани икономически фактори. Това е изводът от анализ на агенцията за имоти Bulgarian Properties.

Според брокерите макар растежът на цените в столицата да се доближава до 20% на годишна база, не може д... прочети повече