Имате ли имот за продажба в района на Елхово? Продайте го с нас!

Начало Продажба Област Ямбол гр. Елхово Парцел в регулация (ST 1082)

Регулиран парцел до българо-турската граница

Уникална възможност за инвестиция!

Характеристики на имота

Тип на имота: Парцели в регулация, Парцели за инвестиция
Обща площ: 10405.00 м2 (чиста площ плюс общи части)
Двор: не
Състояние: прочетете текста
Реф. номер: ST 1082

Местоположение на имота/комплекса

Област Ямбол / гр. Елхово

Приблизително местоположение на имота

Този парцел е разположен на разклона на с. Лесово и на 3 км от гранично пропускателният пункт Лесово на българско-турската граница.

Пътят минаващ през тази митница е част от източния трансбалкански коридор /Лесово- Ямбол- Карнобат- Силистра до Молдова, Украйна и Русия/ или казано накратко е най-кратката връзка между страните от Близкия изток с Украйна, Молдова и Русия. През този граничен пунк минава огромен поток от хора, стоки и товари. По данни на ръководството на митницата, от периода на откриването на митница Лесово през 2005 г. между 1500 - 2500 ТИР-а и 1000 - 2000 леки автомобила преминават дневно през митническия пункт като тенденцията е в посока на постоянно увеличаване на потока.

Парцелът е с площ от 10 405 кв. м. и е с две лица. Лице на главен път: 108 м. Лице в посока с. Лесово: 90 м.За имота е разрешена 75% плътност на застрояване и 25% задължителна зона за озеленяване. Кота корниз 10 м или 3 ½ етажа.

По УПИ мястото е отредено и притежава разрешение за построяване на ТИР паркинг, мотел, заведения за обществено хранене, търговски обекти и офиси.

Относно комуникациите на имотите: за парцела има разрешение от компанията за енергоснабдяване за изграждане на собствен трафопост. Тъй като имота е извън урбанизирана зона, както за самата митница така и за настоящия имот има разрешение ВиК комуникациите да бъдат на принципа на септична яма..

В непосредствена близост до парцелите от двете страни на пътя неотдавна приключи изграждането на две бензиностанции Лукойл.

Парцелите в близост до безмитна зона, в частност до българо-турската границата, са изключително интересни за позициониране на логистичен бизнес и изнасяне на производство от Турция в България.

Още информация за Регулиран парцел до българо-турската граница:

Референтен номер: ST 1082

Изпратете запитване за този имот

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цена

€ 468 225

45 €/м2 Обща площ: 10405 м2

Дължима комисионна от купувача

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: ST 1082
Отговорен брокер за имота

Сергей Пеловски

Сергей Пеловски
Офис Централен, София

Изпратете ми запитване

Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Застраховки
Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Съдействие за
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ
Последни Новини
Имотите в София 3-то тримесечие на 2017 г. – анализ на BULGARIAN PROPERTIES

19/Октомври/2017
Полина Стойкова MRICS, Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES

Силното лято за имотния пазар в София преля в активна есен. Нарасналото търсене постепенно доведе до увеличено предлагане от страна на строителните предприемачи, като най-силен ефект от повишеното предлагане на ново строителство се усети през изминалото 3-то тримесечие. Това съвсем естествено доведе до балансиране на пазара в София на равновесна цена около 1 000 евро/кв.м. и забавяне на темпа на н... прочети повече

Последни регионални новини
Инвестират в центъра на Пловдив и търсят квартиранти

17/Октомври/2017
Васил Ташевски, Монитор

Изкупуват кооперациите още по време на изграждането

Под тепетата хората с пари купуват жилища „на зелено" в центъра, като част от тях го правят с цел да дават имотите под наем, казват местни брокери. Според Събка Годумова, собственик на една от агенциите в града, се наблюдава ново строителство там, където имотът най-лесно ще се дава под наем и за това интересът е голям и към зоната ... прочети повече

Знаете ли, че?
Покупка на жилище или инвестиция във фонд?

11/Септември/2017
Новини дир.бг, 08.09.2017

Последните данни на Българска народна банка сочат, че лихвите по депозитите, предлагани от банките у нас, достигат най-ниските нива в историята си. Именно в тези времена част от населението вече си задава въпроса къде да вложи спестяванията си.

А това наистина е сериозен въпрос, на кой... прочети повече