Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

457
Игольникова Людмила Ивановна
Санкт-Петербург, 04 Декември 2013
Уважаеми служители на компания BULGARIAN PROPERTIES! Искате да изразим искрени благодарности в световната мрежа за вашето отношението към руснаците, които са решили да направят най-важната постъпка - покупка на имот в България! Цяла година, ние двама пенсионери инвалиди търсихме къща в България. Търсихме внимателно в интернет. Нас ни интересуваха и малки студия, и особено евтини селски къщи. Разгледахме огромен брой сайтове, но само след няколко дни разбрахме, че най-отзивчиви, компетентни и отговорни са сътрудниците на вашата компания. Безкрайно благодарни сме на младите мениджъри - Таньо Иванов, Мирослав Караколев, Стилиан Георгиев, които отговориха на всички наши запитвания много уважително, бързо, подробно, прилагайки максимум усилия, за да ни помогнат в търсенето.
Те ни представяха офертите без преувеличаване, с удоволствие ни съветваха или, обратно, не ни препоръчваха определени имоти. Много ни зарадва секцията "Полезна информация". Тези материали са много полезни за "начинаещите" купувачи. Тук има и съвети на юристи, документи, новини от законодателството на България, и дори цени на стоките и услугите в България. Сега много руснаци се стремят да купят имот и да живеят или почиват в България и на всички, с които ние общуване, препоръчваме да работят с най-надеждните посредници – с вас! Сега и ние след като закупихме малко студио, решихме да потърсим селска къща до планина или гора и се обърнахме именно към вас. Доброто представяне на фирмата е резултат на компетентно управление! Аз не познавам генералния директор на компанията, но познавам Никола Стоянов (в интернет) и изразявам специална благодарност към него за добре организираните, всестранните дейности на фирмата! Пожелавам на всички сътрудници на BULGARIAN PROPERTIES успехи в работата, добра печалба и повече доволни клиенти!

Поздрави,
Професор Иголникова Людмила Ивановна
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване