Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Пред завършване е луксозен комплекс на първа линия в с. Лозенец

2016-02-25   |  Градът.bg, 24.02.2016

Belle Époque Ambelits Beach e ваканционен комплекс "премиум клас", вдъхновен от атмосферата на френския Лазурeн бряг. Разположен е на първа линия, до живописния Нос Амбелиц край с. Лозенец.

Комплекс Belle Époque е проектиран от екип на архитектурно студио "Genig". Инвеститор на проекта "Чобанов & Стоянов" ООД.

Морска резиденция Belle Époque е построена на парцел с площ 1887 кв.м. и представлява стилна жилищна сградa на три етажа, с разгъната застроена площ от 2236 кв.м. и 36 апартаментa, разпределени в три входа.

Комплексът e проектиран в класически френски стил с множество орнаменти по фасадата, огради и парапети от ковано желязо и богато озеленяване. При строителството му са използват материали с високо качество от реномирани световни производители. Идеята е външното оформление на сградата, общите части и прилежащата територия да излъчват разкош и изтънчен лукс.

В сградата са разположени различни по площ и вид апартаменти - двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, апартаменти на две нива (мезонети), уникални пентхауси на последните етажи с големи панорамни тераси към морето, и апартаменти със собствени градински тераси на партерното ниво. Благодарение на гъвкавата планировка, съществува възможност за всякакви видове преустройства и обединяване на два или повече съседни апартамента в по-големи жилища. Апартаментите, се предлагат завършени "до ключ".

В концепцията на Belle Époque е отделено внимание не само на естетиката и качеството на строителството. Осигурявани са и разнообразие от екстри и услуги, необходими за комфортното пребиваване на неговите обитатели.

Строителството на комплекса стартира през януари 2014 г. и ще бъде напълно завършено до началото на тазгодишния летен сезон.

Вижте повече информация за комплекс Belle Époque


  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване