Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имотите в София поскъпнали със 100 евро на квaдрат

2016-12-02   |  Труд, 02.12.16, с.5

Имотите в София са поскъпнали със 100 евро на квадратен метър от началото на годината до октомври, заяви Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

По данни на агенцията цените на имотите са се повишили до 900 евро през третото тримесечие, като в началото на 2016-а година са били 800 евро за квадратен метър. При новото строителство средните цени варират около 1000 евро за кв.м, а на вторичния пазар са с около 80 – 100 евро по-ниски.

„Все по-бързо се взимат решенията за покупка на жилище заради недостатъчното качествено предлагане“, отчете Стойкова. По думите й ръстът на сделките за периода е около 10%.

Вижте нашите топ обекти ново строителство в София

Вижте най-новите обяви в София


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване