Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Тенденция: Купувачите - млади хора със стабилен бизнес

2016-03-29   |  Труд, 29.03.16

Продажбите на жилищни имоти в София от началото на годината досега са нараснали почти двойно спрямо същия период на 2015 г., отчита агенция Bulgarian Properties.

Според консултантите това се дължи най-вече на повишения брой сделки с жилища ново строителство, които за тази година са около 50% от общия брой продажби в столицата.

"За сравнение новото строителство за периода януари-март на 2015 г. е едва около 15% от продажбите в София", коментира Полина Стойкова, изпълнителен директор на компанията. Купувачите са предимно млади семейства и хора над 40 години със стабилен бизнес и доходи, които купуват както за собствено ползване, така и за инвестиция. Нерядко покупките са и от българи, живеещи в други градове на страната, както и в чужбина“, обобщават от Bulgarian Properties.

Вижте повече за комплекс Vitosha View

Вижте всички обекти ново строителство в София

За строители и инвеститори - вижте как можете да си сътрудничите с нас


  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване