Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

30-40% по-малко сделки в Слънчев бряг

2016-02-16   |  Труд, 16.02.16

Поради отлива на руски купувачи сделките на имотния пазар по морските курорти през 2015 г. намаляха. В Слънчев бряг например понижението е с 30-40%.

„Средните цени на имотите в курорта са около 600 евро за квадратен метър. Ако е далеч от плажа в по-нисък клас комплекс, цената може и да е по-ниска. За жилищата на първа линия на плажа обаче стойността може да премине и 1000 евро", обясни Полина Стойкова.

През последните месеци средната цена, за която се продава апартамент в Слънчев бряг, е около 35 500 евро. Купувачите са с разнообразни националности - както руснаци и британци, така и купувачи от Франция, Германия и Чехия.От южните морски курорти най-предпочитани от чужденците са Созопол и Лозенец. Цените в тях варират между 35 000 и 150 000 евро. На север най-голям интерес през изминалите месеци има към имотите в курорта Златни пясъци.

Кандидат-купувачите са предимно чужденци - британци, израелци, руснаци, ливанци. Балчик е най-предпочитаната дестинация за ново жилище сред българските клиенти.

Разгледайте нашите имоти за продажба и под наем в Слънчев бряг


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване