Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Полина Стойкова за пазара на недвижими имоти през 2017 пред fakti.bg (Видео)

2017-01-30   |  http://fakti.bg

Материал на Fakti.bg

Публикувано във факти.бг: По-трудно ще се продава „на зелено”, тъй като вече на пазара има доста проекти, които са започнати, в напреднал етап на строителство са и съответно купувачите ще намират разнообразни решения, е мнението на Полина Стойкова, изпълнителен директор на агенция Bulgarian Properties.

В интервю за Факти.бг, тя заяви, че е нормално темпът на поскъпване на жилища да се забави, тъй като бързото нарастване, на което станахме свидетели през миналата година, е в резултат на факта, че пазарът дълго време беше подтиснат от една страна, а от друга страна налице бяха редица положителни фактори.

„В момента и търсенето, и предлагането започна вече да се уравновесява. Идеалното търсене, което имат купувачите, е ново строителство в престижните или предпочитани квартали и на добра цена. Вече почти няма цени от 50 000 EUR за жилище ново строителство”, допълва Стойкова.

Вижте какви тенденции и предизвикателства на пазара очертаха те:



Вижте нашите имоти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване