Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

С 3615 повече продажби в София

2016-02-02   |  в. "Труд"

24 379 продажби на имоти в София през изминалата година отчита Агенцията по вписванията. Това представява ръст от 17%, или с 3615 броя повече сделки на годишна база. От бранша обясниха, че средната цена на купените апартаменти в София за периода октомври-декември е 75 280 евро. В същото време стойността на квадратен метър се е повишила с 6% до 815 евро на квадрат при 764 евро за същия период на 2014 г. На тримесечна база ръстът в цените е 2,6%, или с 21 евро повече.

„Изключително висок интерес отчетохме към имоти ново строителство, като купувачите вече са много по-уверени в купуване на жилища и „на зелено”, обясни ситуацията в столицата Полина Стойкова, изп. директор на „Бългериън Пропъртис”. По думите й през 2016 г. се очаква ръст на цените на имотите в столицата средно със 7%.

Разгледайте Vitosha View - най-добрият проект с апартаменти в столицата
Вижте всички наши оферти ново строителство в София


  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване