Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Руснаците проучват всичко подробно

2013-12-09   |  Монитор, 09.12.13

Интересът на руснаците към морските ни курорти и Банско е 3 към 1 в полза на крайбрежието, смята Полина Стойкова от BULGARIAN PROPERTIES.

„33 700 евро е средната цена, на която руснаците са купували жилища по морето през лятото по Черноморието ни”, уточнява тя. По думите й за зимните ни курорти (основно Банско) тя е 25 400 евро.

„Руснаците все по-често си позволяват да инвестират и в сгради в процес на строителство, но това се отнася главно за затворени комплекси, но след внимателно проучване на репутацията на строителя и след като се уверят, че това е наистина качествен проект”, уточнява Стойкова.

„Те не са доверчиви като ирландците. Много внимателно проучват, четат коментари и форуми, имат и предимство, че разбират и написаното на български”, смята Стойкова.



  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване