Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ТВ Европа: Сериозен ръст на продажбите на имоти в ски курортите (видео)

2017-11-20   |  Телевизия Европа

Материал: tvevropa.com

Все повече българи купуват имоти в зимните ни курорти, показват данните от пазара на недвижими имоти у нас. Тенденцията се засили през летните месеци и ще продължи, прогнозират брокерите.

Средната цена на продадените апартаменти в Банско е 325 евро на квадратен метър, в Пампорово е 340 евро на кв.м. Най-скъпите имоти са в Боровец -600 евро на кв. м. Там предлагането вече е ограничено и атрактивните имоти се продават бързо. Любопитно е, че почти 100% от купувачите са българи.

Брокерите съветват бъдещите купувачи да помислят добре преди да инвестират в имот.

Очакванията на брокерите са 2017г. да приключи с около 15% ръст в продажбите на имоти в ски курортите и този темп на нарастване да се задържи и през следващата година.

Гледайте тук репортажа по ТВ Европа с участието на Изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова:



Вижте нашите топ оферти в Боровец

Вижте нашите топ оферти в Банско

Вижте нашите топ оферти в Пампорово

Най-доброто от ски курортите


  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване