Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Силен сезон за продажбата на имоти в ски курортите

2014-03-20   |  Монитор, 20.03.2014

В планинските ни курорти тази зима снегът бе по-малко, но сделките с ваканционни жилища са били повече, отколкото през други години. Това смятат брокери от агенциите за недвижими имоти.

Според Полина Стойкова, оперативен директор на BULGARIAN PROPERTIES, отминаващия вече зимен сезон е бил най-силен за продажбите на имоти в ски курортите от началото на кризата. „Редом с руснаците най-активни купувачи са и българите, чийто интерес е насочен основно към Боровец и Пампорово. Очакваме доста туристи, били на почивка в нашите ски центрове през зимата, да се върнат по-късно през годината, за да си купят жилище там”, прогнозира тя.

По думите й най-много се търсят апартаменти в курортите, но не липсва интерес от българи и към къщи в селата около Боровец, където също е отчетен ръст на сделките през зимата.

Цени на апартаменти (евро/кв. м) в големите зимни курорти:

Банско
1-стайни - 420
2-стайни - 420

Боровец
1-стайни - 800
2-стайни - 760

Пампорово
1-стайни - 520
2-стайни - 600

Източник Imot.Bg

Вижте нашите имоти в зимните курорти

  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване