Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Софиянци търсят апартаменти ново строителство в южните квартали

2014-11-12   |  www.profit.bg, 11.11.2014

Оптимистичните ни очаквания за тази година определено се оправдаха, особено през второто полугодие, когато наблюдаваме значителна активизация на имотния пазар в София, посочва Полина Стойкова, изпълнителен директор на имотната компания BULGARIAN PROPERTIES.

Продажбите на жилищни имоти в столицата отбелязват ръст от 15% спрямо миналата година и вече уверено можем да твърдим, че втората половина на 2014 г. ще се превърне в най-успешното полугодие за имотния пазар от началото на кризата. Интересът на купувачите е насочен основно към покупка на апартаменти ново строителство в южните квартали на София, като често се предпочитат обзаведени и готови за нанасяне жилища. Сделки се сключват на нива от 650 до 800 евро/кв. м.

В резултат на положителните тенденции, BULGARIAN PROPERTIES и Лукс Имоти официално откриха нов офис в София за южни квартали, съобщи Стойкова.

Той се намира на изключително комуникативно място в сърцето на Южна София - ул. "Твърдишки проход" 21, на метри от сградата на KPMG и от кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев".

Новият ни офис ще бъде на разположение на всички, които купуват, продават, отдават или наемат имоти в южните квартали - Стрелбище, Гоце Делчев, Бели брези, Хиподрума, Борово, Бъкстон, Манастирски ливади.

Заедно с Централния ни офис в Лозенец и нашите офиси на бул. Витоша и ул. Цар Асен, разширяваме своето покритие в най-предпочитаните южни квартали на столицата, за да можем да поддържаме близък контакт с нашите клиенти и голямо разнообразие от имоти за продажба и под наем.

За контакт:
ул. "Твърдишки проход" 21
Тел: 02 962 49 62
Вижте на картата

Разгледайте офиса ни отвътре в този видеоматериал:




Имате имот в южните квартали на София? Обявете го за продажба с нас!

Вижте нашите обяви от южните квартали на София

Вижте нашите топ оферти в София

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване