Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

П. Стойкова: Има засилен интерес към обекти ново строителство

2015-09-07   |  Строител, бр.36, 04.09.2015

„Инвестиционният интерес към София нараства и все повече хора от различни градове от страната влагат в имоти в столицата като стабилен пазар с добри перспективи за развитие. Тези купувачи към момента съставляват около 15% от всички, които придобиват жилища в столицата. Има засилен интерес към обекти ново строителство“, съобщи Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES, за вестник „Строител“.

„Ние работим с утвърдени строители и инвеститори и разполагаме със значителен брой потенциални купувачи, които търсят ново строителство в София за ползване или инвестиция. 2015 г. до момента потвърждава очакванията ни, че ще бъде преломна при градските имоти и особено за най-големия пазар, какъвто е София“, казва Стойкова.

„Може да се каже, че пазарът в столицата е в добро здравословно състояние и все по-уверено излиза от стагнацията, в която беше изпаднал години наред. Очакваме темпът на нарастване на цените и продажбите да се запази до края на годината и да отчетем ръст от около 6–7% за цялата година, което определено ще даде по-голяма увереност на всички пазарни участници“, отбелязва изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Прочетете цялата статия

Вижте цялата статия в PDF формат

Вижте нашите обекти ново строителство в София

За строители и инвеститори - обявете сградите си за продажба при нас!

  
прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване