Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Западноевропейците поглеждат към българските имоти

2015-05-14   |  Капитал Daily, бр.88, 14.05.2015

Въпреки негативните новини за оттеглянето на руските вложения от Черноморието по време на форума „Шумът на парите“ експертите очертаха няколко групи чуждестранни купувачи на недвижими имоти в България.

Активни са бизнес туристите, които купуват имоти предимно в големите градове като София, Пловдив и Варна. Засилен интерес има и от европейци, особено от английски говорещите страни, към ваканционни имоти.

Според Полина Стойкова, Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES, България има предимства като ниската цена на ваканционните жилища, но не е достатъчно позната на купувачите на Острова и има нужда от национална политика и обединени усилия между имотния и туристическия сектор.

Според данните на агенция ЛУКС ИМОТИ все повече българи пък купуват имоти в Гърция, като забележителен факт е, че се увеличават покупките на стойност над 1 млн. евро.

Според Никола Стоянов, управляващ партньор в агенцията, интересът към топлата страна не е спирал дори и по време на кризата, а спадът на цените там в момента мотивира все повече купувачи от България.

Разгледайте ваканционни имоти на морето

Вижте ваканционни имоти в ски курорти

Разгледайте градски имоти

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване