Нашите услуги
BULGARIAN PROPERTIES е много повече от агенция за недвижими имоти. Ние сме група от фирми, работещи в отрасъла на недвижимите имоти и осигуряващи под един покрив всички нужни на купувачите и продавачите на недвижими имоти услуги.

Големият опит, който натрупахме от създаването си през 2003 година, ни накара да осъзнаем, че можем да поемем гаранции пред нашите клиенти единствено, ако сами им осигуряваме цялостно обслужване. Ето защо създадохме група от собствени фирми, всяка една от които е специализирана в осигуряването на различни услуги за нашите клиенти. Развихме всяка една наша фирма с голямо старание, последователност и търпение. Привлякохме отлични специалисти и мотивирахме служителите си така, че да дават всичко от себе си в работата, за да печелим лоялни клиенти. Ето резултата от нашата работа:

- BULGARIAN PROPERTIES – най-голямата агенция за недвижими имоти, специализирана в обслужването на чуждестранни купувачи в България.

- ЛУКС ИМОТИ – дъщерен бранд и агенция, специализирана в продажбата на елитни имоти, в най-високия сегмент на пазара.

- BusinessForSale.BG – дъщерен бранд и консултантска компания по сливания и придобивания (Mergers and Aquisitions) на български бизнеси и компании. Създадохме бранда през 2009 година и той вече набра скорост.

- ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ БГ – компания специализирана в управлението на имоти, поддръжката на сгради и комплекси, отдаването под наем и генерирането на възвръщаемост за собственика. Една от първите български компании с подобен предмет на дейност. Работи от 2004 година и оперира с брандовете ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ БГ и ApartmentsBulgaria.com. Управлява успешно над 2000 единици имоти, в над 20 отделни комплекса в морските и планинските курортои на България.

Една от малкото български фирми, която може да се похвали със 100% работещи и поддържани комплекси, висока събираемост на таксите за поддръжка на общите части и огромен оборот от туристически настаняване в управляваните от нас апартаменти и вили. Притежава пълен лиценз за извършване на туроператорска дейност и има сключени над 300 договори с водещи туристически компании от България и чужбина. Вижте още за услугите на ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ БГ и ApartmentsBulgaria.com.

- FURNISH.BG – компания за обзавеждане и интериорно проектиране. Създадена през 2005 година, фирмата е обзавела до сега над 1500 жилищни имота закупени от клиенти на BULGARIAN PROPERTIES. Понастоящем притежава он-лайн магазин, офиси във Варна и София, звено за интериорен дизайн, contract furniture за ресторанти, хотели и офиси и собствен бранд Home Design, специализиран в осигуряването цялостно обзавеждане и индивидуални решения за своите клиенти.

- Anabella Projects – дъщерна компания занимаваща се с мениджмънт на строителни проекти, ремонти на сгради и имоти, строителни преустройства, изпълнение на интериорни проекти и довършителни работи. Компанията е консултирала и супервизирала над 20 строителни проекта за ваканционни и жилищни компекси в България, маркетирани през BULGARIAN PROPERTIES.

- Чобанов & Стоянов – нашата собствена строително-предприемаческа компания, чрез която сме инвестирали и построили успешно 20 собствени ваканционни комплекса в морските и планинските курорти на България, с обща застроена площ на 100 000 кв. м. Всички проекти на нашата компания са напълно завършени и приключени в срок! 100 % от построените апартаменти и вили са продадени на зелено, още на етап „строителство”. Прочетете още...

- Miltonia – финансово-счетоводна компания, част от корпоративната група на BULGARIAN PROPERTIES. Специализирана е в извършването на висококачествени финансови и счетоводни услуги на фирми и физически лица. Включително и годишно счетоводно приключване, подаване на данъчни декларации др. Почти всички клиенти, закупили имоти с BULGARIAN PROPERTIES ползват услугите на тази фирма.

- ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ – дъщерна фирма на BULGARIAN PROPERTIES, занимаваща се с всички видове застрахователни услуги, включително имуществено застраховане, пенсионни, застраховки „Живот” и всички други застрахователни продукти известни на българския пазар. За трета поредна година ние печелим наградата на Allianz-България за най-успешен брокер по имуществено застраховане. Почти всички клиенти закупили имоти с БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС или ползващи услугите по управление на имоти от ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ БГ ползват и нашите застрахователни услуги.

- Silky Holidays – туроператорска компания, част от нашата корпоративна структура. Предлага пълен спектър от туристически услуги в България, включително хотелски резервации в над 3000 хотела в цяла България, пакетни почивки, самолетни билети, рент-а-кар, транспортни услуги и трансфери, океански и морски круизове. Номер 1 в туристическите резервации по Интернет в България. Още от 1998 година оперира няколко от най-известните български туристически уеб-сайтове и резервационни системи. Повечето клиенти на BULGARIAN PROPERTIES ползват услугите на Silky Holidays по организацията на своите посещения в България и огледи на имоти за покупка.

- С цел подпомагане на бизнеса на фирмите от нашата група сме създали и няколко други компании, като EBPW (софтуерни услуги и програминг), Hotdrink Communications (маркетинг, реклама и фирмени комуникации), Bononia (интернет маркетинг и SEO). Компаниите работят и по поръчка на външни клиенти.

Функциите, които BULGARIAN PROPERTIES изпълнява, са комплексни и могат да бъдат разгледани в няколко аспекта:

- маркетингова – елитните агенции следва да разполагат с инструменти и канали, чрез които да осигуряват адекватна и ефективна реклама на предоставените им имоти за продажба и наем, за да достигат те до потенциалните клиенти. Тук е много важно изготвянето на офертата, снимковият материал, съвета за адекватно ценообразуване, публикуването на рекламата в различни онлайн и офлайн рекламни канали. Съществена част от представянето на оферта за продажба или наем на имот е това, че тази оферта е истинска, проверена, договорена с продавачи/наемодатели, т.е. няма възможност потенциалните купувачи/наематели да се натъкват на невалидни или неистински оферти;

- консултантска - предоставяне на професионални консултации и съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните и финансовите аспекти при покупко-продажбата на имоти и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти;

- търговска функция – комуникацията и преговори с потенциални клиенти, организиране на огледи, съдействие за договаряне между страните, сключване и приключване на сделка;

- администратична – изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота;

- информационна - да представят пред своите клиенти и обществеността данни за пазарните тенденции, цените на имотите и да очертават насоките за развитие на имотния пазар;

Както се вижда, тези услуги изискват знания и компетенции от много сфери – юридически, маркетингови, финансови, счетоводни, търговски и др. Именно това е функцията на професионалната агенция – да разполага с професионални брокери и тесни специалисти във всички сфери, които касаят сделките с имоти. И не на последно място, всичко това спестява време на клиентите – за самообучение, осъществяване на сделка, преговори и т.н., а и предпазва от множество рискове, които сделките могат да крият.
Коментари от клиенти
Отскоро си търсим жилище, което да превърнем в наш дом за постоянно в столицата. Сблъскахме се с ...
Благодаря сърдечно на господин Мирослав Караколев и госпожица Теменужка Михалева от офиса Ви в ...
Изключително коректен и професионален партньор! Препоръчвам фирмата Bulgarian Properties на всички ...
Сграда Академика в Студентски град до НСА - стартирало строителство, отлични цени!
Разходете се из имотите с помощта на специално заснетите видеоклипове!
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! Купете имот сега!
Вижте как ще помогнем за успешната продажба на вашия имот
Последни Новини
Ски курортите – лидери по ръст на продажбите през 3-тото тримесечие

09/Ноември/2017
Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES

2017 г. постави ново начало за имотите в ски курортите. Нараснала активност, включително и през летните месеци, увеличаващи се обеми продажби, стабилизирани цени и преобладаващи български купувачи – това са основните тенденции за изтичащата вече година.

Основните причини за увеличаващата се атрактивност на имотите в ски курортите са от една страна изкушаващо ниските цени, а от друг... прочети повече

Последни регионални новини
Два пъти повече чартъри от Летище София

17/Ноември/2017
http://sofia.dir.bg

От началото на годината до края на октомври през летище "София" са преминали 5 540 320 пътници, което е ръст от 36% спрямо същия период на миналата година.

Пътниците по международните редовни линии са се увеличили с 18 процента в сравнение със същия месец на 2016 г. Това съобщиха от аерогарата.

Пътувалите по вътрешни линии са почти двойно - от 12 хиляди пътници през ... прочети повече

Знаете ли, че?
Българите забогатели с 6 млрд. лв. за година

25/Октомври/2017
Banks.dir.bg, 24.10.2017

Финансовото богатство на българските домакинства се увеличава с 5.9 млрд. лева през последните 12 месеца, достигайки 73 млрд. лева към юни 2017 г.

Богатството през последните три години нараства най-съществено от десетилетие насам, но още изостава от темповете на растеж през върховата... прочети повече