Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

GTC отбелязва 10 години в България с инвестиция от 60 млн. евро в нов бизнес център

2017-10-19   |  Investor.bg

Advance Business Center се намира на самия вход на Бизнес парк София.

През 2017 г. полската група GTC отбелязва 10 години от успешното си присъствие на българския пазар за недвижими имоти с официалния старт на изграждането на Advance Business Center. Стойността на планираната инвестиция е 60 млн. евро.

Advance Business Center се намира на самия вход на Бизнес парк София - район, който вече е традиционен дом на големи бизнес компании, и ще предлага 32 000 кв. м офис площи от клас А.

Едно от основните преимущества на проекта е локацията, която освен с непосредствената си близост до Бизнес парк София, осигурява и бърза връзка с метро (на около 50 м се намира метростанция „Бизнес парк“), както и директен достъп до Околовръстен път София, които подсигуряват бързи връзки както с обществения транспорт, така и с частен.

Advance Business Center се реализира в две фази, които ще бъдат завършени през два периода на 2019 г. Първата фаза включва изграждането на офис сграда, която разполага с 15 000 кв. м първокласни офис помещения, разположени на 9 етажа, както и 270 подземни парко места. Офис частта осигурява отлични условия за работни места на над 5 000 специалисти, като разбира се, площите са планирани гъвкаво, така че да отговорят на спецификите на всеки бизнес.

Освен „зеленото“ лоби, работещите ще си наслаждават и на 2 големи тераси на 3-ти и 9-ти етаж, които допълват зелената природна атмосфера на Advance Business Centre. Във втората фаза се реализират офис площи на 17 500 кв. м на 11 етажа, за които са предвидени 304 подземни паркоместа.

„Чрез реализирането на Advance Business Center GTC внедрява на българския пазар модерен архитектурен дизайн, новаторско инжинерство и нов тип управление на собствеността, с цел бизнесите, които намерят своя дом в него, да имат вдъхновяваща работна среда, която повишава производителността, благосъстоянието и креативоността на своите служители“, коментира Томас Курцман, главен изпълнителен директор на GTC Group.

Наред с отличната си локация, изключителна архитектура и най-модерни технологии, Advance Business Center предлага големи етажни плочи – 1 700 кв. м е типовият етаж в сградата, и концепция „open space” , които позволяват гъвкаво и лесно преконфигуриране на офисите, отговарящи на всяко изискване на наемателите.

Следвайки водещите европейски тенденции за устойчиво изграждане на офиси, Advance Business Center е в процедура за сертифициране с LEED Gold Green сертификат, като по този начин осигурява добавена стойност на потенциалните си обитатели чрез по-висока енергийна ефективност и по-ниски оперативни разходи за работно пространство. Паркинг за велосипеди и електрически автомобили, както и специално проектирани зелени зони около сградата и терасите, са сред другите удобства за бъдещите служители.

„От дългогодишния ни опит знаем, че не е достатъчно само да се изгради забележителен архитектурен проект на офис сгради, а от изключително значение са безупречна поддръжка и допълнителни услуги, които предлагаме на наемателите. Нашата цел е да създадем съвременен модерен проект, способен да задоволи изискванията на работещите и начина на живот на нашите наематели, за да ги вдъхнови да разгърнат своя бизнес потенциал“, добави Томас Курзман.

Концепцията за проекта е направена от Gobli Architects, а архитектурният проект принадлежи на Planning Architectural Studio. Посетителите и служителите в Advance Business Center могат да се възползват от удобства на място, включително ресторант и кафене, както и градина за почивка и отдих. Всички удобства са проектирани така, че компаниите, които ще намерят своя нов дом в Advance Business Center, могат да осигурят на своите служители продуктивна среда за постигане на високи резултати.

GTC Group е водещ инвеститор в сектора на недвижимите имоти в Полша и три столици в Централна и Източна Европа. Компанията оперира в Полша, Румъния, Унгария, Хърватия, Сърбия и България. Групата е създадена през 1994 г.

Днес GTC управлява активно портфолио от 36 търговски обекта, предоставящи 614 хил. кв. м офис и търговски площи, на своите наематели и клиенти в Полша, Белград, Будапеща, Букурещ и Загреб. Освен това, GTC има търговски и офис сгради в столиците на Централна и Източна Европа, от които 110 хил. кв. м са в строеж. В началото на годината компанията обяви успешната продажба на два от основните си активи в България – търговските центрове Mall Galleria Бургас и Mall Galleria Стара Загора.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Разгледайте нашите актуални оферти за офис площи в гр. София

  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване