Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Търсите ново жилище в София? Вижте тези комплекси

2016-10-03   |  Материал http://profit.bg

Бумът на имотния пазар, главно в големите градове на страната, се отразява и на строителната дейност у нас. Само в София, по данни на НСИ, от началото на 2016 г. са въведени в експлоатация 60 нови жилищни сгради, а издадените разрешителни са в пъти повече – 325. Екипът на Profit.bg ще ви представи само част от комплексите в столицата, в които жилищата очакват новите си собственици.

Витоша Вю / Vitosha View

Това е затворен комплекс в полите на Витоша с атрактивно местоположение между планината и централната част на града. На първият етап от строителството се предвижда изграждането на две сгради с общ двор и подземен паркинг. В някои апартаменти още от ниво партер се открива панорамна гледка към Витоша; други от третия етаж на сградите предлагат панорама както към Витоша, така и към София и Стара планина. В пентхаусите на последния етаж и на двете сгради се открива панорамна гледка в почти всички посоки.

Комплексът е разположен на тиха и спокойна улица, пряка на бул. "Черни Връх", с директен достъп до самия булевард, в самия край на квартал Кръстова вада, на пешеходно разстояние от магазин "Фантастико" в Драгалевци.

Вижте повече за комплекс Vitosha View

South Park West – жилища на входа на Южния парк

South Park West е сграда от висок клас, която ще бъде изградена на метри от входа на Южния парк. От голяма част от апартаментите ще се откриват красиви гледки към парка и към Витоша.

Основното предимство на жилищната сграда е нейното престижно местоположение в един от най-предпочитаните южни квартали на столицата, който притежава отлична репутация, множество удобства и разбира се - бърз достъп до центъра на София. South Park West е осеметажна бутикова сграда, разполагаща с един вход. Състои се от едно ниво с подземни гаражи, две нива с офиси и шест етажа с жилища. Апартаментите в сградата са едва 36 на брой.

Вижте повече за комплекс South Park West

New Sofia - затворен комплекс до НСА

Жилищата в този затворен комплекс до Националната спортна академия започват на цени от 48 000 евро за двустайните и 64 000 евро за тристайните апартаменти. Сградите са разположени в непосредствена близост до спортните игрища на НСА.

Районът се отличава с много добра инфраструктура, както и с бърз и лесен достъп до центъра на града, летището и околовръстния път. В близост има множество магазини и големи търговски вериги, разнообразие от ресторанти, кафенета и нощни клубове. Недалеч от сградата са разположени няколко факултета, а също и голям парк.

Вижте повече за комплекса до НСА

Жилищна сграда до Мол Парадайз и метростанция

Стилна и изключително приятна за окото, тази жилищна сграда е разположена в началото на кв. "Кръстова вада", до Южния парк.

Това е една от най-хубавите и престижни централни части на гр. София, която се отличава с отлична инфраструктура и близост до КБ "Лозенец", болница "Токуда", посолствата на САЩ, Сирия, Индонезия и Афганистан, множество бизнес центрове, а също и Зоологическата градина. Недалеч от сградата има множество детски градини и училища, а също така Мол Парадайз и метростанция Витоша.

Вижте повече за сградата до Мол Парадайз

Вижте нашите топ оферти от София

Вижте предложения за качествено ново строителство
  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Още Новини

последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024

Изпратете запитване