Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Глобалната агенция, която има офис в квартала

2014-11-18

Или защо BULGARIAN PROPERTIES отвори нов офис в София, каква е визията на компанията и какви цели си поставяме?

На въпросите отговаря изпълнителният директор на компанията - Полина Стойкова:

Имотният пазар през тази година навлезе в нов етап от своето развитие - спадът на цените приключи, продажбите се увеличават и ние решихме, че именно сега, в началото на този нов етап, е много подходящ момент да увеличим клоновата си мрежа в София.

Софият е градът с най-голям и най-динамичен имотен пазар, пазар който задава тенденциите за цялата страна и който има голям потенциал за развитие в следващите години. Но не това е основният мотив за откриването на нов офис в София.

Ние сме агенция, която е вече от почти 12 години на пазара и от ден първи на съществуването си сме изключително силно ориентирани към онлайн присъствието и онлайн рекламата на имоти - нещо, което колкото и да изглежда нормално в днешно време, не беше така през 2003 г. Може би изглежда странно, че във времена, когато бизнесът се мести онлайн и все повече услуги се предлагат изцяло онлайн, ние като агенция, която е лидер и един от основоположниците на имотните услуги в уеб пространството, решаваме да открием нов офис.

Всъщност, ние дълго време имахме дилемата дали да разчитаме повече на онлайн присъствие или да развием клонова мрежа в кварталите в София. В крайна сметка достигнахме до извода, че BULGARIAN PROPERTIES най-добре ще се развие чрез комбинация от двете и че именно агенция с нашия опит и компетенции може най-добре да реализира тази концепция.

Стратегията ни е да съчетаем по качествено нов начин иновативните онлайн брокерски услуги с физическото присъствие на офисите ни на местно ниво, за да бъдем агенцията от бъдещето, която има офис в квартала.

Това ще бъде едно голямо предизвикателство за нас, но сме уверени, че ще се справим. Надяваме се новият ни офис на ул. Твърдишки проход, а и всички останали наши офиси в София и страната да се превърнат в неразделна и добре интегрирана част от местното обществено пространство.

Интересното е, че през годините ние се развиваме някак обратно на естествените бизнес процеси и винаги сме правили нещата по трудния начин. Вместо да тръгнем от офис в града и да разширяваме мрежата си в други градове, ние стартирахме дейност в онлайн пространството, като бързо след това отворихме едновременно офиси в много градове и курорти, успяме да покрием територията на цялата страна и едновременно с това развихме международна мрежа от офиси и партньорства. Имаше време в периода на бума, когато имахме офиси в почти всички населени места в страната, във всички курорти и в чужбина - Англия, Ирландия, Полша, Германия, Латвия, Словакия и др., а в офисите ни се говореха всякакви езици и услугите ни бяха адаптирани за очакванията на хора от различни националности.

С настъпването на кризата и отдръпването на западноевропейските купувачи се наложи да затворим някои офиси, да преосмислим стратегията и да търсим нови възможности. Така нарастващият интерес от страна на руски купувачи ни насочи към развитие на руския ни бизнес, адаптиране на всичките ни услуги за нуждите на руските купувачи. Отворихме офис в Москва през 2012 г. и вече години наред рекламираме имотите от цялата страна сред купувачи от целия свят, на различни езици и по начин, който да привлече интереса на хора с различна култура и ценности.

В този смисъл ние сме може би единствената толкова глобална българска имотна агенция, а сега амбицията ни е да се върнем към фундамента на брокерската дейност и да станем локалните имотни консултанти. И мисля, че клиентите ще оценят и ще подкрепят тази наша абиция, която е подплатена с богат опит и международно качество на предоставяните от нас услуги.

Вижте още за BULGARIAN PROPERTIES

Филм за компанията

Медиите за нас


  Още новини

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Продавате имот? Вижте какви документи са ви необходими

В поредица от материали ви представяме полезна информация за това как най-добре да подготвите жилището си за огледи и как да определите цената на своя имот.

Тук ще се спрем на същината на сделката. Покупко-продажбата на недвижим имот често изглежда сложна и тромава процедура, изисква редица документи и комуникация с различни институции и агенции. А купувачи и продавачи е необходимо ...

13 Март, 2024
Фирмени
Брокери на месец март 2024

Пролетта идва с нови възможности на пазара на недвижими имоти!

Февруари ни показа значителна активност на имотния пазар,обхваща цялата страна и това ни дава много причини за оптимизъм.

Последни пазарни данни и тенденции:

- Наблюдаваме увеличение на издадените разрешителни за строеж - знак за нарастващ интерес към нови проекти.

- Забавянет...

05 Март, 2024
Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024

Изпратете запитване