Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Започна гласуването на потребителите за Годишните награди 2015 на Imoti.net

2016-01-18   |  www.investor.bg, 18.01.2016

От днес, 18 януари, започва гласуването за „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите“ – една от категориите в първото издание на конкурса "Годишни награди на Imoti.net 2015“.

Гласувайте за своята любима агенция тук

Гласуването е до 28 януари, а един от гласувалите ще спечели награда фотоапарат.

За участие в конкурса "Годишни награди на imoti.net" вече се регистрираха над 100 агенции. Въпреки че най-висока активност отчетоха агенциите в София, голяма част от кандидатстващите са базирани в Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе в края на февруари.

Останалите категории, в които се състезават кандидатите, са: Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. Те ще получат оценка от експертното жури на конкурса, като процесът по оценяване ще започне в началото на февруари.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаторите, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара.

Консултанти на проекта са BULGARIAN PROPERTIES и УНСС. Генерален спонсор е Банка ДСК.

Дайте своя глас за агенция за недвижими имоти на годината и да спечелите фотоапарат SONY



  Още новини

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024

Изпратете запитване