Продайте имота си с нас!
02 9 11 50
0886 033 033
Продайте имот на
МАКСИМАЛНА ПАЗАРНА ЦЕНА!
Без финансов ангажимент
преди сделка
Бърза продажба на вашия имот

Защо да продадете с нас?

BULGARIAN PROPERTIES е водеща компания за недвижими имоти, създадена през 2003 г. За изминалите години от създаването ни до днес ние се утвърдихме като абсолютния лидер в продажбите на имоти в България както на български, така и на чуждестранни купувачи.

ПОВЕРЕТЕ НИ ПРОДАЖБАТА НА ВАШИЯ ИМОТ!

Клиентите за нас

 • Антоанета Георгиева
  04 Декември 2017
  Здравейте! Искам да изкажа своята благодарност от сътрудничеството с МАГДАЛЕНА ТОШЕВА. За пореден път оставам удовлетворена от работата с този екип. Тя е компетентен, стриктен и изключително внимателен професионалист. Сделката беше за имот в строеж и в нейно лице имахме изключителен партньор по целия път от разрешението за строеж до приемането на обекта. Пожелавам крепко здраве и лично щастие на целия тим. Весела Коледа на всички с пожелание за много благодарни клиенти!
  Валентина Геннадиевна Шабуневич
  28 Ноември 2017
  Решението за продажбата на апартамента ни във Велинград възникна в нашето семейство поради семейни обстоятелства.Оттам насетне всичко бе като на кино:))) В 17-00ч писах съобщение, че сме готови да обсъдим цената и условията за продажба. В 17-15ч дойде отговор, че има потенциален купувач и Бългериан Пропертис водят преговори. В 18-10ч получих писмо за потвърждение с името на купувача. След две седмици сделката бе приключена. Ако някой има въпроси - пишете. От тази компания имаме изключително добро впечатление. Имам зад гърба си 18 години опит в сферата на имотите в Латвия. Препоръчвам Бългериан Пропертис професионално. Успешни покупки! Или продажби!
  Антоанета Григорова
  23 Ноември 2017
  Благодаря за професионалния подход на Петър Петаларев, Ивайло Влахов и Сергей Пеловски! Беше истинско удоволствие за мен. Възхитена съм от вашата подкрепа и съдействие. Бъдете здрави и все така добронамерени! Не сваляйте усмивката от лицата си. Бъдете благословени, здрави и много щастливи. Вие сте млади, уверени и талантливи хора. За мен това беше обслужване на много високо ниво и ви благодаря!
 • Люба Рачева
  29 Октомври 2017
  Бих искала да благодаря на г-н Димитър Вълканов за неговата точност, коректност и умело посредничество, благодарение, на което закупих жилище. Изключителен професионалист, ерудиран, внимателен и отзивчив. С удоволствие го препоръчвам и му желая много успехи!
  Любомир Андонов
  19 Октомври 2017
  Много благодаря на Ралица Братованова за успешно проведеното отдаване под наем на апартамента ми! Заслугата е изцяло нейна! Ежедневната информация, която получавах от офиса и ми подсказваше, че за предлагането на имота ми се работеше едва ли не без прекъсване нон стоп. Доволен съм, че избрах BULGARIAN PROPERTIES за партньор в случая. Доволен съм и от избора на наемател - напълно естествени и прозрачни в намеренията си хора. Други агенции не ми направиха по-добри предложения и не ми разясняваха толкова ясно детайли от договарянето. Например, никой не ми споменаваше за възможността за предплащане на консумативните разходи заедно с наема и не ми разясняваха за размера и предназначението на гаранционния депозит. Явно с по-високото качествено ниво на имотите при Вас привличате клиенти с по-високи възможности и така се гарантират по-добри и навременни сделки за всички участници в договарянето. Вече споделих за Вас с роднини и приятели и естествено ще Ви препоръчвам и занапред. Поздрави и успешна работа.
  Валентин Петров
  01 Октомври 2017
  Много съм доволен от работата ми с тази фирма, получаваш всеки месец отчет за имота който си обявил и т.н. Доволен съм и от работата с г-жа Теменужка Михалева, много напориста и точна жена, прави всичко на мига.
 • Иван Монев
  29 Септември 2017
  Специални благодарности за личното и професионално отношение на Цветан Кемеров при осъществяване на сделка с недвижим имот. Винаги отзивчив, отговорен и готов да съдейства за всичко. Бих го препоръчал на всеки, който си търси жилище!
  Александър Соклев
  03 Септември 2017
  Специални благодарности на Росен Станков. Изключителен професионалист с отношение към детайлите. Горещо го препоръчвам!
  Росица Иванова
  24 Август 2017
  Искам да благодаря на Bulgarian properties и целия екип и най вече на брокера Богдан Тончев за професионализма, точността и бързината, с която работят и осъществяват желанията на своите клиенти. Благодаря много на Богдан Тончев,че от първия момент беше с мен и търсеше заедно с мен жилището, от което се нуждаех и на практика точно на следващия ден вече го имах, дори още по хубаво от колкото си го представях. Хиляди благодарности, желая много успехи !
 • Виолета Влахова
  11 Август 2017
  Бих искала да благодаря на Богдан Тончев за неговата точност и коректност и умело посредничество благодарение, на което продажбата на имота ми стана успешна сделка.
  Ралица Петрова
  28 Юли 2017
  Искам да благодаря на Магдалена Тошева за професионалното отношение, оперативността и пълното съдействие за закупуването на мечтаното ни жилище!
  Мариана Хлибова
  14 Юли 2017
  Здравейте г-н Вучелийски, Бих искала да отправя най- сърдечни благодарности към Вас и брокера Емилия Емилова за любезното съдействие по закупуване на имот. Респект към вашето професионално и коректно обслужване, висока експертност и финно чувство за комуникация ! Желая успех в професионален и личен план, бъдете здрави, дръзновени и уверени в мисията си, радвайте се на творчески успехи и лично щастие! Бъдете все така иновативни и алтернативни ! Продължавахте да сбъдвате мечтите на хората за собствен и уютен дом!!! С уважение, Мариана Хлибова
© 2003-2017 "Бългериан Пропертис" ООД. Всички права запазени.