Продайте имота си с нас!
02 9 11 50
0886 033 033
Продайте имот на
МАКСИМАЛНА ПАЗАРНА ЦЕНА!
Без финансов ангажимент
преди сделка
Бърза продажба на вашия имот

Защо да продадете с нас?

BULGARIAN PROPERTIES е българска компания за недвижими имоти, създадена през 2003 г. За изминалите 14 г. от създаването ни до днес ние се утвърдихме като абсолютния лидер в продажбите на имоти в България, както на български, така и на чуждестранни купувачи.

Нашата дъщерна компания - ЛУКС ИМОТИ - се наложи като водещата българска агенция за елитни имоти в България и чужбина. По този начин, успяхме да покрием и високия сегмент на пазара.

ПОВЕРЕТЕ НИ ПРОДАЖБАТА НА ВАШИЯ ИМОТ!

Клиентите за нас

 • Том и Уенди Хокинс
  15 Юни 2017
  Продадохме своя имот и продажбата беше чрез BULGARIAN PROPERTIES. Димитър от офиса в Созопол, който има много голям опит, се справи отлично. Обслужването беше много професионално, като същевременно беше съобразено с нашите лични нужди. Останахме много доволни от услугите на компанията и от това, че BULGARIAN PROPERTIES ни намериха купувач и ни помогнаха да преминем през целия процес от самото начало до края. Благодарим ви!
  Елисей Иванов
  02 Юни 2017
  Благодаря за изключителния проесионализъм на Димитър Вълканов от офис Созопол, при реализиране на заявената от мен услуга. С уважение Е. Иванов.
  Красимира Апостолова
  29 Май 2017
  Благодаря на BULGARIAN PROPERTIES за добрата и широка реклама на имотите ми! Благодаря Ви за професионализма и доброто отношение! Пожелавам успехи и удовлетвореност! Благодаря на моя брокер Росен Станков! За мен беше удоволствие да работя с него, заради отзивчивостта му, професионалната му компетентсност и коректност! Искрено се надявам скоро отново да си партнираме! С него се работи спокойно и последователно! Препоръчвам услугите на BULGARIAN PROPERTIES!
 • Васил
  13 Май 2017
  Много съм доволен от услугите на компанията и в частност на брокер Михаела Донковска. Изключително бърза реакция и затваряне на договора в рамките на една седмица. Успех на целия екип!
  Свилен Русев
  05 Април 2017
  Бих искал да изразя благодарности и задоволство от съвместната си работа вече година със СИЛВИЯ ГОЧЕВА представител в гр.Варна ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ да работите с нея!!!
  Румен и Цветомир
  30 Март 2017
  Пожелаваме успешно завършване на Vitosha View, също така и на бъдещи проекти. Пожелаваме повече усмихнати хора, здраве и много щастие. Румен и Цветомир
 • Светла Иванова - Атос България
  17 Март 2017
  Специални благодарности към Деси Димова. Изключително бързо и професионално отношение. Благодарение на нея успяхме да открием търсените от нас жилища под наем
  Мария Чепанова
  09 Март 2017
  Здравейте, колеги! Благодарим ви за труда и професионалното отношение при презентирането и рекламата на нашите обекти! Вие сте пример за подражание на другите агенции! Успех! С уважение, Мария Чепанова
  Илия Деянов
  01 Март 2017
  Благодаря сърдечно на господин Мирослав Караколев и госпожица Теменужка Михалева от офиса Ви в Стара Загора за отличното сътрудничество и проявения от тях висок професионализъм, добронамереност и съпричастност.
 • Стела Коматева и Стефан Геориев
  24 Февруари 2017
  Отскоро си търсим жилище, което да превърнем в наш дом за постоянно в столицата. Сблъскахме се с доста некоректни брокери и агенции. Бихме искали да изкажем огромната си благодарност на Любин Чаков от BULGARIAN PROPERTIES, който се зае изключително сериозно с нашето търсене и проявява изключителен професионализъм и мотивация в работата си. Препоръчваме Ви горещо както неговите услуги, така и тези на BULGARIAN PROPERTIES за намирането на Вашето място!
  Жанет Холцманн
  24 Февруари 2017
  Имам удоволствието да кооперирам с двама от вашите брокери - Никола Чолаков и Никола Атков. Възхитена съм от професионалността, компетентността и ерудицията и на двамата. Ще ги изисквам като бизнес-партньори при всички мои проекти, както и ще ги препоръчвам на други евентуални клиенти. Keep the good work, guys!
  Мария Петрова и Димитър Минчев
  21 Февруари 2017
  Нека Vitosha View е мечта и реалност за екипа, за клиенти, за красива София! Сбъдвайте мечти! Създавайте красиви проекти! Успех!
© 2003-2017 "Бългериан Пропертис" ООД. Всички права запазени.