Продайте имота си с нас!
02 9 11 50
0886 033 033
Продайте имот на
МАКСИМАЛНА ПАЗАРНА ЦЕНА!
Без финансов ангажимент
преди сделка
Бърза продажба на вашия имот

Защо да продадете с нас?

BULGARIAN PROPERTIES е българска компания за недвижими имоти, създадена през 2003 г. За изминалите 14 г. от създаването ни до днес ние се утвърдихме като абсолютния лидер в продажбите на имоти в България, както на български, така и на чуждестранни купувачи.

Нашата дъщерна компания - ЛУКС ИМОТИ - се наложи като водещата българска агенция за елитни имоти в България и чужбина. По този начин, успяхме да покрием и високия сегмент на пазара.

ПОВЕРЕТЕ НИ ПРОДАЖБАТА НА ВАШИЯ ИМОТ!

Клиентите за нас

 • Виолета Влахова
  11 Август 2017
  Бих искала да благодаря на Богдан Тончев за неговата точност и коректност и умело посредничество благодарение, на което продажбата на имота ми стана успешна сделка.
  Ралица Петрова
  28 Юли 2017
  Искам да благодаря на Магдалена Тошева за професионалното отношение, оперативността и пълното съдействие за закупуването на мечтаното ни жилище!
  Мариана Хлибова
  14 Юли 2017
  Здравейте г-н Вучелийски, Бих искала да отправя най- сърдечни благодарности към Вас и брокера Емилия Емилова за любезното съдействие по закупуване на имот. Респект към вашето професионално и коректно обслужване, висока експертност и финно чувство за комуникация ! Желая успех в професионален и личен план, бъдете здрави, дръзновени и уверени в мисията си, радвайте се на творчески успехи и лично щастие! Бъдете все така иновативни и алтернативни ! Продължавахте да сбъдвате мечтите на хората за собствен и уютен дом!!! С уважение, Мариана Хлибова
 • Мила Апостолова
  04 Юли 2017
  Моите поздравления за професионалното, но същевременно неагресивно и приятно поведение на брокер Цветан Кемеров. Благодарение на неговите умения и ненатрапчива комуникацие по e-mail купих добър имот, макар и доста по-скъп от предвиденият бюджет. Препоръчвам на мои приятели и на клиентите на BULGARIAN PROPARTIES да изберат Цветан Кемеров за свой брокер. По този повод един съвет към останалите брокери. Не е нужно да се звъни по телефона при всяко отправено запитване за цена. И ако все пак някои брокери държат на връзката по телефона, нека първо да питат удобно ли е. Имоти купуват работещите и ангажирани хора.
  Том и Уенди Хокинс
  15 Юни 2017
  Продадохме своя имот и продажбата беше чрез BULGARIAN PROPERTIES. Димитър от офиса в Созопол, който има много голям опит, се справи отлично. Обслужването беше много професионално, като същевременно беше съобразено с нашите лични нужди. Останахме много доволни от услугите на компанията и от това, че BULGARIAN PROPERTIES ни намериха купувач и ни помогнаха да преминем през целия процес от самото начало до края. Благодарим ви!
  Елисей Иванов
  02 Юни 2017
  Благодаря за изключителния проесионализъм на Димитър Вълканов от офис Созопол, при реализиране на заявената от мен услуга. С уважение Е. Иванов.
 • Красимира Апостолова
  29 Май 2017
  Благодаря на BULGARIAN PROPERTIES за добрата и широка реклама на имотите ми! Благодаря Ви за професионализма и доброто отношение! Пожелавам успехи и удовлетвореност! Благодаря на моя брокер Росен Станков! За мен беше удоволствие да работя с него, заради отзивчивостта му, професионалната му компетентсност и коректност! Искрено се надявам скоро отново да си партнираме! С него се работи спокойно и последователно! Препоръчвам услугите на BULGARIAN PROPERTIES!
  Васил
  13 Май 2017
  Много съм доволен от услугите на компанията и в частност на брокер Михаела Донковска. Изключително бърза реакция и затваряне на договора в рамките на една седмица. Успех на целия екип!
  Свилен Русев
  05 Април 2017
  Бих искал да изразя благодарности и задоволство от съвместната си работа вече година със СИЛВИЯ ГОЧЕВА представител в гр.Варна ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ да работите с нея!!!
 • Румен и Цветомир
  30 Март 2017
  Пожелаваме успешно завършване на Vitosha View, също така и на бъдещи проекти. Пожелаваме повече усмихнати хора, здраве и много щастие. Румен и Цветомир
  Светла Иванова - Атос България
  17 Март 2017
  Специални благодарности към Деси Димова. Изключително бързо и професионално отношение. Благодарение на нея успяхме да открием търсените от нас жилища под наем
  Мария Чепанова
  09 Март 2017
  Здравейте, колеги! Благодарим ви за труда и професионалното отношение при презентирането и рекламата на нашите обекти! Вие сте пример за подражание на другите агенции! Успех! С уважение, Мария Чепанова
© 2003-2017 "Бългериан Пропертис" ООД. Всички права запазени.