Продайте имота си с нас!
02 9 11 50
0886 033 033
Продайте имот на
МАКСИМАЛНА ПАЗАРНА ЦЕНА!
Без финансов ангажимент
преди сделка
Бърза продажба на вашия имот

Защо да продадете с нас?

BULGARIAN PROPERTIES е българска компания за недвижими имоти, създадена през 2003 г. За изминалите 14 г. от създаването ни до днес ние се утвърдихме като абсолютния лидер в продажбите на имоти в България, както на български, така и на чуждестранни купувачи.

Нашата дъщерна компания - ЛУКС ИМОТИ - се наложи като водещата българска агенция за елитни имоти в България и чужбина. По този начин, успяхме да покрием и високия сегмент на пазара.

ПОВЕРЕТЕ НИ ПРОДАЖБАТА НА ВАШИЯ ИМОТ!

Клиентите за нас

 • Валентин Петров
  01 Октомври 2017
  Много съм доволен от работата ми с тази фирма, получаваш всеки месец отчет за имота който си обявил и т.н. Доволен съм и от работата с г-жа Теменужка Михалева, много напориста и точна жена, прави всичко на мига.
  Иван Монев
  29 Септември 2017
  Специални благодарности за личното и професионално отношение на Цветан Кемеров при осъществяване на сделка с недвижим имот. Винаги отзивчив, отговорен и готов да съдейства за всичко. Бих го препоръчал на всеки, който си търси жилище!
  Александър Соклев
  03 Септември 2017
  Специални благодарности на Росен Станков. Изключителен професионалист с отношение към детайлите. Горещо го препоръчвам!
 • Росица Иванова
  24 Август 2017
  Искам да благодаря на Bulgarian properties и целия екип и най вече на брокера Богдан Тончев за професионализма, точността и бързината, с която работят и осъществяват желанията на своите клиенти. Благодаря много на Богдан Тончев,че от първия момент беше с мен и търсеше заедно с мен жилището, от което се нуждаех и на практика точно на следващия ден вече го имах, дори още по хубаво от колкото си го представях. Хиляди благодарности, желая много успехи !
  Виолета Влахова
  11 Август 2017
  Бих искала да благодаря на Богдан Тончев за неговата точност и коректност и умело посредничество благодарение, на което продажбата на имота ми стана успешна сделка.
  Ралица Петрова
  28 Юли 2017
  Искам да благодаря на Магдалена Тошева за професионалното отношение, оперативността и пълното съдействие за закупуването на мечтаното ни жилище!
 • Мариана Хлибова
  14 Юли 2017
  Здравейте г-н Вучелийски, Бих искала да отправя най- сърдечни благодарности към Вас и брокера Емилия Емилова за любезното съдействие по закупуване на имот. Респект към вашето професионално и коректно обслужване, висока експертност и финно чувство за комуникация ! Желая успех в професионален и личен план, бъдете здрави, дръзновени и уверени в мисията си, радвайте се на творчески успехи и лично щастие! Бъдете все така иновативни и алтернативни ! Продължавахте да сбъдвате мечтите на хората за собствен и уютен дом!!! С уважение, Мариана Хлибова
  Мила Апостолова
  04 Юли 2017
  Моите поздравления за професионалното, но същевременно неагресивно и приятно поведение на брокер Цветан Кемеров. Благодарение на неговите умения и ненатрапчива комуникацие по e-mail купих добър имот, макар и доста по-скъп от предвиденият бюджет. Препоръчвам на мои приятели и на клиентите на BULGARIAN PROPARTIES да изберат Цветан Кемеров за свой брокер. По този повод един съвет към останалите брокери. Не е нужно да се звъни по телефона при всяко отправено запитване за цена. И ако все пак някои брокери държат на връзката по телефона, нека първо да питат удобно ли е. Имоти купуват работещите и ангажирани хора.
  Том и Уенди Хокинс
  15 Юни 2017
  Продадохме своя имот и продажбата беше чрез BULGARIAN PROPERTIES. Димитър от офиса в Созопол, който има много голям опит, се справи отлично. Обслужването беше много професионално, като същевременно беше съобразено с нашите лични нужди. Останахме много доволни от услугите на компанията и от това, че BULGARIAN PROPERTIES ни намериха купувач и ни помогнаха да преминем през целия процес от самото начало до края. Благодарим ви!
 • Елисей Иванов
  02 Юни 2017
  Благодаря за изключителния проесионализъм на Димитър Вълканов от офис Созопол, при реализиране на заявената от мен услуга. С уважение Е. Иванов.
  Красимира Апостолова
  29 Май 2017
  Благодаря на BULGARIAN PROPERTIES за добрата и широка реклама на имотите ми! Благодаря Ви за професионализма и доброто отношение! Пожелавам успехи и удовлетвореност! Благодаря на моя брокер Росен Станков! За мен беше удоволствие да работя с него, заради отзивчивостта му, професионалната му компетентсност и коректност! Искрено се надявам скоро отново да си партнираме! С него се работи спокойно и последователно! Препоръчвам услугите на BULGARIAN PROPERTIES!
  Васил
  13 Май 2017
  Много съм доволен от услугите на компанията и в частност на брокер Михаела Донковска. Изключително бърза реакция и затваряне на договора в рамките на една седмица. Успех на целия екип!
© 2003-2017 "Бългериан Пропертис" ООД. Всички права запазени.