Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Компания пусна огледи на имоти по Skype

2012-05-19   |  Класа, бр.1270, 19.05.12

Огледи по Skype предлага фирмата за недвижими имоти Bulgarian Properties. Услугата включва разглеждането на много обекти с видеоклип. Тази иновативна маркетинг стратегия се използва за първи път у нас в сферата на недвижимите имоти.

Възможността да се спестят време и пари по този начин, както и досадните огледи на място позволява по-бързо и ефективно да се направи подходящ избор, посочват от агенцията. След набелязването на подходящите имоти за оглед те пак могат да бъдат посетени на място.

Фирмата е изчислила, че този преглед по Skype отнема 15-20 минути, като през това време брокер описва целия обект и всички детайли, които могат да се видят отблизо. В реално време могат да се задават въпроси и да се общува с брокера. Единственото, което е необходимо, е наличието на компютър с интернет връзка, микрофон и Skype.

В момента чрез Skype услугата могат да се разгледат 700 имота

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване