Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти в чужбина с BULGARIAN PROPERTIES

2015-07-02   |  profit.bg

BULGARIAN PROPERTIES вече предлага на българските купувачи пълна гама от имоти в чужбина с детайлни описания на български език. Компанията стартира с най-предпочитаните дестинации като Гърция, където се предлагат над 2 000 имота с цени от 40 000 евро, както и Испания, Великобритания и Австрия.

"Поетапно ще предложим имоти в максимален брой страни по света, атрактивни за покупка и инвестиция", заяви изпълнителният директор на агенцията Полина Стойкова. Преди половин година дъщерната компания на BULGARIAN PROPERTIES - ЛУКС ИМОТИ, се превърна в първата българска компания, която излезе извън границите на България и предложи на родната аудитория елитни имоти в целия свят.

BULGARIAN PROPERTIES ще допълни богатия избор на имоти зад граница, като представи имоти от всички категории и то на цени, съпоставими с тези в България, посочват още от агенцията. Така за първи път в историята на имотния пазар в България BULGARIAN PROPERTIES ще даде достъп до имоти в чужбина на конкурентни цени и с обслужване на български език от родна компания и доказани консултанти, за да може вложението в имот зад граница да бъде при максимална защита на интересите на българските купувачи.

Вижте най-новите ни оферти от Гърция
  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване