Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилищата в нов столичен небостъргач - от 2800 до 5200 евро/кв. м без ДДС

2017-05-11   |  http://gradat.bg

Цените на жилищата в "Милениум Център" - огромният комплекс с три кули до НДК, варират от 2800 до 5200 евро/кв. м без ДДС. Имотите ще са общо 37 - по два на етаж, с площ между 231 и 260 кв. м (нетна площ + общи части), като на последните две нива е оформен мезонет (478 кв .м).

Досега са реализирани 6 апартамента в комплекса, съобщиха от консултантската агенция, която отговаря за продажбите.

Най-скъпи са панорамните жилища на последните етажи. Офертната цена от 5200 евро/кв. м се отнася само за 2 апартамента - всеки с площ 260 кв. м, разположени на 21 и 22 етаж. Над тях е само мезонетът, който вече е продаден.

Най-ниско разположените жилища ще са на петия етаж и се продават за 2800-3000 евро/кв. м.

Като обща сума цена жилищата в "Милениум център" са с офертни цени от 647 304 до 1 353 508 евро. За общите части, които се прибавят към апартаментите, може да придобиете представа от следния пример: имот на пети етаж с обща площ 231,18 кв. м ще е със 198,7 кв. м чиста площ и 32,48 кв. м общи части.

Разгънатата застроена площ на жилищната сграда ще е 9578 кв. м. Апартаментите ще се предлагат завършени "до ключ" - с настилки и боядисани. В сградата ще има централна климатизация и ТЕЦ.

Хотелската кула на "Милениум Център" (112 м) ще бъде втората по височина сграда в столицата след офис комплекса "Капитал Форт" (126 м) на бул. "Цариградско шосе".

Комплексът зад НДК е с обща разгъната застроена площ от 135 000 кв. метра и е заключен между булевардите "Витоша", "Пенчо Славейков" и "България". Ще включва офис кула, 5-звезден хотел с 350 стаи и конферентни зали, жилищна сграда, търговски център и подземен паркинг. Трите кули - офиси, хотел и жилища, са организирани върху пететажно тяло.

Проектът е дело на екип от 30 специалисти с ръководител арх. Борислав Богданов, "Амфион". Строителният надзор се изпълнява от "Алмин Импекс" ООД.

Вижте повече за жилищата в Милениум Център


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване