Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Как да привлечем купувачи без големи ремонти на имота

2015-10-15   |  www.profit.bg, 13.10.2015

Искате да продадете по-бързо и изгодно жилището си, но без да правите грандиозни ремонти и подобрения? Ето няколко евтини начина, с които можете да повишите неговата цена и привлекателност.

Боядисайте стените
Дори да сте сменили цвета преди 2-3 години, огледайте добре помещенията за драскотини или други следи по стените, които със сигурност ще направят впечатление на кандидат-купувачите. Когато избирате цвета, не залагайте на твърде искрящи и силни цветове, те са много по-трудно продаваеми от топлите и светли неутрални тонове.

Сменете осветлението
Ако осветителните тела са на повече от 15 години, е добре да се замислите за нещо по-съвременно. Не разчитайте, че „ретро“ е нещото, което повече купувачи търсят.

Ако смятате, че все пак са достатъчно нови и запазени, проверете дали някоя крушка не е изгоряла и я подменете. Все пак огледът може да е по време, когато навън вече е тъмно.

Разчистете всичко излишно
Махнете всичко ненужно от помещенията. Колкото повече неща има, толкова по-малка и разхвърляна ще изглежда стаята.

Купувачите обикновено нямат набито око като интериорните дизайнери, за да видят потенциала на имота ви сред купища стари вещи.

Банята продава
Красивата и чиста баня привлича вниманието. Не става дума да сменяте плочките и душа, но можете да я почистите основно и да подмените дребните аксесоари като капака на тоалетната чиния, нови поставки за сапун и тоалетна хартия и др.

Свалете пердетата
Прозорците и светлината придават по-приятна атмосфера в помещението, създават усещането за простор и уют.

Ако все пак смятате, че те допълват интериора на стаята, задължително ги изперете преди да пуснете имота за продажба.

Поставете огледала
Направете по-малките помещения да изглеждат по-големи, а тъмните по-светли като сложите интересно и по-голямо огледало.

Сменете звънеца, боядисайте входната врата
Първото нещо, което вижда потенциалният купувач, е входът към жилището. Ако не можете да си позволите да смените входната врата, просто я боядисайте и сложете нов звънец. Можете да добавите и някакво осветление, като например такова с фотоклетка, което улеснява намирането на ключа вечер.

  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване