Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Колко струват апартаментите в най-луксозния небостъргач на София?

2017-05-11   |  domaza.bg

„Милениум център“ е един от най-големите комплекси в София и втори по височина в столицата. Той е разположен в непосредствена близост до НДК и се състои от три тела, всяко от които с различно предназначение. Най-високата кула се издига на 112 м или 32 етажа и ще бъде хотел. Следващата сграда е жилищна и е 24-етажна, а най-ниска е офис сградата с 18 етажа.

Bulgarian Properties вече започна продажбата на апартаментите, а цените им са в диапазона от 2800 до 5200 евро/кв.м. Причината за високата стойност на имотите е както топ-локацията, така и високото качество на използваните материали, и луксозната степен на завършеност.

Диана Янева – Bulgarian Properties: „Милениум център“ е една от емблемите на съвременна София! Цялата площ на комплекса е 135 000 кв.м, които са разпределени в 5-звезден хотел с 350 стаи, конферентни зали и хеликоптерна площадка на покрива, търговски център, паркинг на пет нива, офис площи и жилищна сграда, която е ориентирана на юг и предлага красива гледка и към Витоша, и към града“.

На всеки етаж в жилищната сграда са разположени само по два апартамента. Те са просторни и се издават завършени с висококачествени материали. Още едно от преимуществата на комплекса е, че има лесен инфраструктурен достъп.

Диана Янева – Bulgarian Properties: „Огледите на имотите се организират в удобно за клиентите време и може да бъде направена резервация, така че всеки, който е харесал своя нов дом, да бъде спокоен, че той ще бъде запазен за него. Компанията ни може да бъде полезна и със съдействие за получаване на кредит, застраховане на движимо и недвижимо имущество“.

Вижте повече за жилищата в Милениум Център


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване