Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Повече започнати жилищни сгради в големите градове

2015-02-25   |  Капитал Daily, бр.38, 25.02.2015

За пръв път от началото на кризата разгърнатата застроена площ (РЗП) на започнатото строителство в София през 2014 г. е по-голяма спрямо предходна година, съобщава консултантската агенция Bulgarian Properties.

Започнатите сгради са с обща площ от над 138 000 кв.м, което е почти 90% повече спрямо 2013 г. По данни на НСИ броят на започнатите жилищни сгради в София през изминалата година е 185. Това е ръст от 25% в сравнение с предходната година, което е най-крупното нарастване в четирите най-големи града в България, съобщава докладът на агенцията.

В Бургас са регистрирани около 14% повече започнати сгради, в Пловдив увеличението е с 12%, а във Варна, макар и минимален, е отчетен ръст от 1%.

Разгледайте нашите имоти ново строителство в София




  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване