Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Продажбите в най-луксозния небостъргач започнаха

2017-05-03   |  http://fakti.bg

Един от най-големите комплекси, с които се сдоби центъра на София, е „Миленеум център” до административната сграда на НДК. Безспорно топлокацията изстрелват цените на предлаганите имоти в горния ценови сегмент. Апартаментите могат да бъдат купени в диапазона от 647 304 EUR до 1 353 508 EUR, или срещу 2800-5200 EUR/кв.м, съобщават от агенция Bulgarian Properties.

Комплексът включва 5-звезден хотел, жилищна сграда, търговски център и паркинг на пет нива, разположен между булевардите "Витоша", "Пенчо Славейков" и "България". Цялата площ е 135 000 кв.м. от които:
* 5-звезден хотел с 350 стаи и много различни по големина конферентни зали;
* Луксозна жилищна сграда;
* Търговски център, който ще събере под един покрив най-престижните търговски марки;
* 25 000 кв.м. офиси в отделна сграда.

Жилищната сграда е на 24 етажа с общо РЗП 9 578 кв.м. На всеки етаж са разположени само по два апартамента. Те се издават довършени с висококачествени материали. Централно разположен е 5-звезден хотел, който ще бъде на 32 етажа с 350 стаи и хеликоптерна площадка върху покрива. Височината на тялото е 112 м. Останалите 2 тела са офис сграда на 18 етажа и жилищна сграда на 24 етажа. Така „Милениум Център” се нарежда на 2-ро място по височина в София след небостъргача „Капитал Форт”.

Вижте повече за жилищата в Милениум Център


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване