Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Продажбите на имоти в Испания са нараснали с 33%

2016-04-22   |  investor.bg

Продажбите на имоти в Испания са нараснали с 33% през 2015 г. на годишна база, сочат данни на базираната в Барселона посредническа компания Lucas Fox International Properties, цитирани от themovechannel.com.

През миналата година най-силно са нараснали сделките с имоти с местни купувачи – с 86 на сто, отчита компанията.

Чужденците обаче продължават да доминират във високия сегмент от пазара на имоти в страната. Общо 17 на сто от купувачите на луксозни имоти в Барселона например (на стойност над 950 хил. евро) са чужденци. За сравнение, през предходната година делът им е бил 11 на сто.

Британците остават водещата група чуждестранни купувачи на имоти в Испания. През миналата година са се активизирали и купувачите от Холандия и САЩ. Броят на руските купувачи на имоти в Испания същевременно отчита силен спад, но пък е компенсиран от частни инвеститори от държавите от Персийския залив.

Вижте нашите оферти в Испания


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване