Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ваканционните жилища са на изгодни цени и са добър вариант за инвестиция

2017-07-27   |  Строителство имоти, бр.26, 24.07.17, с.4

Ваканционните имоти в момента предлагат много добри възможности за покупка – изгодни цени, голям избор и достатъчно време за спокойно взимане на решение, тъй като е отпускарски сезон. Това показват последните данни на Агенцията за недвижими имоти Bulgarian Properties.

При покупката на ваканционен имот специалистите съветват купувачите добре да дефинират целта си. Ако тя е жилищна за собствено ползване и лайфстайл, тогава апартаментите са добра възможност и то при добри цени, ниски такси за поддръжка и налични обзаведени и готови за ползване имоти. Ако се търси инвестиция с цел отдаване под наем и реализиране на доходност, тогава е добре да се инвестира в по-висок клас имот, който има по-високи разходи по поддръжка, но и потенциал да генерира доходност.

Като цяло от началото на годината обемите на продажби и цените на морските имоти се запазват сходни с тези от миналата година. Подобна е картината и при планинските курорти, където също се запазват тенденциите от миналата година по отношение на цени, обеми продажби и микс на купувачите.Подемът при жилищните имоти в големите градове се усети и при ваканционните имоти. Ефектът в този сегмент се изразява в преодоляване на кризата от отлива на руските и британските купувачи, стабилизация на цените и поддържане на стабилен интерес и обеми продажби.

Вижте изгодни предложения за ваканционни имоти в морски курорти

Вижте изгодни предложения за ваканционни имоти в ски курорти


  прочети повече статии

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване